FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Mjølnerparken 22, Nørrebro, 28 maj 2015, 08:32redigér


BREAKING NEWS
Johanne kan genvælges


Johanne2

Her skulle der have stået en morsom undertekst. Men det turde vi ikke.

30px-Cquote1 svg Jeg bliver så pisse harmdirrende harm! 30px-Cquote2 svg
Johanne


Det viser sig, at folketingsvalget er udskrevet så betids, at Johanne Schmidt-Nielsen kan søge genvalg. Ikke at chancerne er særlig gode efter at stemmeretten er blevet inddraget for svage og handicappede, men alligevel.

Normalt forlanger Enhedslistens regler, at folketingsmedlemmer skal gå tilbage til deres studier eller bistandshjælp efter to perioder i Folketinget, hvor pensionsretten er sikret. Men på grund af en teknikalitet kan Johanne altså forsætte sin kamp for samfundets svageste, ikke mindst dem der ikke orker at klare sig selv.

30px-Cquote1 svg Det er simpelthen for galt, at regeringen blå blok konstant pisser på de svage! Folk, der ikke orker at stå op og gå på arbejde, da de ikke kan tåle kontorjobs, men er tvunget til at sidde ved køkkenbordet og opdatere deres Facebook-side med et billede af deres cornflakes med mælk og sukker, hvis ellers ikke sukkerafgiften er hævet igen, uden nogen mulighed for at få kompensation for de afholdte udgifter. Hvornår får det en ende? 30px-Cquote2 svg
Harmdirrende Johanne


Regeringen har ellers hævet afgiften på kaffe, sukker og cigaretter for at øge velfærden og nedsætte brugerbetalingen på fjernelse af ansigtstatoveringer og fremme den kunstige befrugtning af enlige uden social intelligens, så Danmark kan være med helt fremme i skoene, når det drejer sig om børn uden to forældre.

Den nye bøderegn over Danmarks nynazistiske bilister, der tror at de kan køre alle vegne, ikke mindst på asfalten, har også udløst en ekstra indtægt, der skal bruges til øget borgerservice, ikke mindst så befolkningen vælgerne kan få opfyldt de nyeste krav om kommunal service:

  • Et dyrepoliti der skal tjekke, at alle hunde har lovformeligt klippede negle og får den rigtige ernæring
  • Et sted man kan ringe til, hvis man er i tvivl om hvilken mælketype man skal vælge
  • En hjemmeside, hvor man kan beregne om det kan betale sig at tage et job i forhold til kontanthjælpen
  • En telefonvagt der kan hjælpe en med at afgøre, hvilken kjole man skal tage på til festen
  • Et sted hvor du kan klage, hvis der ikke er nogen der gider at tømme din mors askebæger på plejehjemmet, når det passer dig.
30px-Cquote1 svg Det kan bare ikke være rigtigt, at man i et velfærdssamfund som vores skal være nødt til selv at tale med venner og bekendte eller give en hjælpende hånd, når der er brug for hjælp. Det kan vi simpelthen ikke være bekendt! Jeg bliver bare så pisse harmdirrende harm, når jeg hører om folk der må klare sig selv! 30px-Cquote2 svg
Johanne


Imens har regeringen travlt med at italesætte situationen: Således kan Det Radikale Venstre meddele, at der ikke er sket stramninger i udlændingepolitikken, mens Socialdemokratiet med stolthed kan hævde, at det er der.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.