FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Christiansborg Legeplads, 19 juni 2015, 16:00redigér


BREAKING NEWS
Hvem vandt?


Carstenogsass

Fadbamserne var legio på socialdemokraternes tabernat. Carsten Hansen (tv.), minister for faldefærdige ejendomme og ikeakøkkener, blev ikke genvalgt. Henrik Sass Larsen (th.) kunne glæde sig over fortsat at være medlem af det ærede ting, men erhvervsministeret var det godnat til. Skål, d'herrer.


FORVIRRINGEN ER TOTAL på Christiansborg efter Helle Thorning-Schmidt (S) og Lars Løkke Rasmussen (V) begge erklærede sig som tabere efter torsdagens folketingsvalg.

Helle Thorning-Schmidt smed formandskappen og bad på aftenens pressemøde Socialdemokraterne om at "rende og hoppe, for sådan en flok skidesprællere ville hun da pisse på". Helle har i dag undskyldt sig med, at fadbamserne var gratis, hvilket erhvervsminister Henrik Sass Larsen til fulde kunne bekræfte, da han blev spurgt om sin politiske fremtid: "Åhvadr hahaha! Avavsminister? Hihihi!" Henrik har heller ingen kommentarer dagen derpå ifølge sin spindoktor, da han har "været meget tidligt oppe".

VALGETS EGENTLIGE VINDER blev lille Tulle fra Thyregod (DF), da det viste sig at alle tvivlerne i virkeligheden bare ikke ville stå ved, at de stemte på Dansk Folkeparti.

Teknisk set skal Lars Løkke Rasmussen (V) danne regering, men det bliver lidt af en balancegang, da Danmarks befolkning som sædvanlig er delt lige over 50/50.

Ellers gav valget blot de sædvanlige tudehistorier fra levebrødspolitikere, der nu skal til at se sig om efter et stykke arbejde, fordi de lukrative pensionsordninger ikke er tilstrækkelige med dét privatforbrug.

I Sverige og Tyskland, som vi normalt sammenligner os med i forhold til bagværk og kunstudstillinger, vil skammen over de danske vælgere ingen ende tage. Tyskerne (SS) kalder os dumme, mens svenskerne (R) roser sig af skyderierne i Stockholm og Malmö som eksempler på den svenske tolerance, der er stor over for arabere (IS), men lille overfor danskere.

Læs mereredigér

http://www.politiko.dk/nyheder/sass-er-staaet-op-saadan-har-han-det-i-dag

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.