FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

'Munkholm, mar 15. 2010, 08:01 (UTC)redigér

Munkholmdykkere

Alle boullionterningerne var synligt medtagede, men havde det efter omstændighederne godt efter den hårdhændede tur i Isefjorden.

Efter et kæmperøveri af 1600 boullionterninger fra Kvicly X-tra i Holbæk, gav politiets omfattende eftersøgning resultat da dykkere fandt terningerne uskadte, formentlig kastet ud fra Munkholmbroen lige før fjorden frøs til.

Den omfattende finanskrise har gjort at efterspørgselen på visse varer stiger eksplosivt.
Politikommissær Oskar Th. Johansen, Vestsjællands Politi mener at erfaringerne fra sidste storkonflikt hvor gærsalget eksploderede og udsigten til en ny storkonflikt, har været motivet til det omfattende tyveri.

Det er formentlig udsigten til at skulle undvære den brune sovs under en storkonflikt, der har fået gerningsmændene på at dræne Holbæk for boullionterninger.

Man har endnu ingen spor efter gerningsmændene men eftersom Munkholmbroen har været brugt er man sikker på at det er lokalkendte - formentlig fra Hornsherred eller Frederikssundsområdet. Det er også især i dette område at brun sovs er in, hvor det i f.eks. København mere er bearnaisesovs.

Et tip fra iskiosk-indehaverskeren gav resultatredigér

Det eneste der stort set var tilbage efter at Langtved Færgekro brændte var ishuset lige ved siden af. Tilfældigvis var Søs Susanne Pedersen på arbejde på trods af at man har haft den koldeste vinter i mands minde.

30px-Cquote1 svg Jeg skulle lige skrue ned for fryseren 30px-Cquote2 svg
Søs Susanne Pedersen

Hun havde aftenen mellem d. 15. og 16. december set en varevogn holde på broen med lygterne slukket. Man kan med sikkerhed sige at der var tale om en Toyota Hi-Ace, da det er det eneste kassevognmærke, som bliver solgt i Nordvestsjælland.

Miljøkatastrofenredigér

Folk fra Holbæk Kommunes Miljøafdeling er lettede da man åbenbart har fundet næsten samtlige boullion-terninger. Skrækscenariet havde været, at hver gang at folk skulle have brun sovs i Holbæk, skulle de ud til Isefjorden med dunke for at have fond til saucen og selvom Isefjorden er Danmarks næststørste fjord, ville vandstanden sikker været faldet betragteligt og visse svømmefuglearter ville have været truet fordi andemaden smagte "anderledes".

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.