FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Herning, 4. jul 2008, 14:34 (UTC)redigérØrnen fra Herning har igen vundet Tour De France og beviser hermed, at selvom det er en forudsætning at man er fyldt med EPO for at køre cykelløb overhovedet, er det alligevel dem med mest fedt mellem ørene som står på podiet i Paris.

De berømte ord "Jeg har taget doping, jeg har taget EPO" blev sat ind på præcis det rigtige øjeblik, da han havde sikret at UCI, WADA, og Tourledelsen ikke havde mere i benene og hvor de hungrede efter cykelryttere der turde stå frem og forklare hvordan det med EPO er lige så elementært som at trække vejret.

Selvom Tourledelsen havde skabt præcedens ved at fratage Floyd Landis sit Tourmesterskab, og samme skæbne selvfølgelig også måtte overgå Bjarne Riis, var dette supermove med til at vi igen kan være stolte over Bjarnes præstation - især etapen op til l'Alpe de Verité (Der hvor ledelsen igen giver ham titlen tilbage)

Nu venter vi bare på at Lance Armstrong får smidt sine gule armbånd ad helvede til og også kryber til korset. Han kan starte med en tur hos David Letterman, som også mildt sagt nu i mange år har insinueret, at han har været pumpet med et eller andet.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.