Send til Facebook Send til Twitter Send til Google+ Digg It! Stumble It! Send til Delicious
Wiki.png Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

29. nov 2008, 12:47, Christiansborg[redigér wikikode]


Vi fangede Fogh for han optog sin næste YouTube video.

Spademanns Nyheder (SN): Tak fordi du ville sætte noget tid af til at besvare vores spørgsmål om Birthe Rønn Hornbech, hr. statsminister. Men lad mig bare tale lige ud af posen: hvorfor kan hun tilsyneladende ikke gøre sit arbejde ordenligt?

Anders Fogh Rasmussen (AFR): LAD BIRTHE VÆRE I FREEEEED!!!

SN: Undskyld mig?

AFR: Hvor vover I at stille kritiske spørgsmål til Birthe, efter alt hun har været igennem?!!

SN: Jamen hun er jo en offentlig person. Er det ikke meningen at pressen skal...

AFR:Hun er lige blevet udnævnt til minister, hun har skullet skaffe svar på spørgsmål om opholdstilladelser, og hun lige har været involveret i tunersersagen! ALT HVAD I MENNESKER BEKYMRER JER OM ER JERES LÆSERE OG AT SKAFFE PENGE PÅ HENDES BEKOSTNING!!! HUN ER BARE EN GAMMEL DAME!!!

SN: Slap nu af Anders, vi gør bare...

AFR: Hun har ikke udtalt sig til pressen i årevis, OG SÅ FORVENTER I BARE, AT HUN KAN TILPASSE SIG DE MODERNE TIDER SÅDAN LIGE PLUDSELIG?!! HUN HAR IKKE ENGANG EN SPINDOKTOR!!! HVORDAN SKAL HUN KUNNE KLARE SIG IMOD JER GRIBBE?!!!

SN: Nu er det jo dig selv, der har sat hende i den situation ved at udnævne hende til minister. Hvorfor kan du ikke bare bede hende om at give nogle klare svar, i stedet for at hun forholder sig tavs, og at du angriber pressen, når vi kritiserer hende for det?

AFR: Jeg behøver ikke give jer en grund! DET ENESTE I VIL HAVE ER FLERE OG FLERE OG FLERE OG FLERE OG FLERE PENGE!!! LAD HENDE VÆRE I FREEEEED!!!

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.