FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Slotsholmen et sted, 17. aug 2008, 05:50 (UTC)redigérSensation! redigér

Helt fantastisk: Statsforvaltningen har her til morgen på et møde vedtaget at følge Forældreansvarsloven.

"Det er helt uhørt" siger en far til TV-avisen. For nogle år siden ville jeg ikke følge kildeskatteloven og meddelte dette i et brev til kommunens skatteforvaltning: "Jeg ønsker at udmelde mig af Jeres forening, da jeg ikke længere har brug for Jer. Årsagen er at jeg skal bruge min indtægt til at betale 7-dobbelt bidrag for mine 4 børn. Skal jeg samtidigt betale min skat, betaler jeg således to gange for det samme. Det er som at blive pisset på for derefter at blive beskyldt for at lugte af pis".

Skatteforvaltningen svarede, at man ikke så med milde øjne på borgere, der ikke ville betale sin skat, hvorefter man gav besked til Statsforvaltning og byret og pålagde dem at fjerne forældremyndigheden fra faderen. "En eller anden begrundelse skal vi jo som offentlig myndighed jo bruge, så moderen kan score kassen" var begrundelsen fra forvaltningen.

Og det utrolige er så sket. Statsforvaltningen har vedtaget at følge Loven. Budskabet er sendt på samtlige landsdækkende kanaler samt CNN og Norsk Kringkastning.

Ny praksis redigér

Praksis har ændret sig radikalt. Efter morgenmødet i Statsforvaltningen, henrettede man 65 superrødstrømpe-sagsbehandlere over 40 år med en hæfteklammepistol og erstattede dem med grønthandlere fra Nørrebro. "Det kan jo kun blive bedre" udtaler direktøren sig - med pistolen for panden. "Det kræver jo ingen særlig uddannelse at sige "nej" til samvær eller makulere sagsdokumenter 500 gange om måneden", fortsætter hun.

Statsforvaltningen er nu i fuld gang med at sikre eneforældremyndigheden til alle fædre og pålægge mødrene børnebidrag med tilbagevirkende kraft i 10 år. Det forventes at mange mødre herefter må sælge deres Mercedes, Ray Ban briller og pelsfrakker og nøjes med 3 årlige ture til Spaniens varme. "Det bliver rigtig hårdt", udtaler en mor. "Nu får jeg ikke råd til at købe nyt tøj til mig selv hver måned, som jeg plejer, når børnebidrag og alle de dejlige offentlige tilskud ikke længere tikker ind på kontoen".

Hertil svarer en far: "Det bliver dejligt at sønnike nu endeligt kan få nyt tøj. Han er 10 år og det tøj, han ejer, er 5 år gammelt. Desuden kan de nu, når børnene endelig er hjemme hos mig igen, få mad mindst 3 gange om dagen", slutter den glade far.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.