FANDOM


Delete button
Denne side opfylder muligvis Spademanns Leksikons sletningskriterier. Den givne begrundelse er:
Det hedder ikke numse, men anus. Der er altså tale om sprog-forvanskning og den slags dur ikke i et humanistisk samfund. Desuden er selve sletningsbegrundelsen knapt tre gange så lang som selve artiklen, hvilket heller ikke er den allersmarteste situation for artiklen at være i.

Hvis denne side ikke opfylder nogen sletningskriterier, eller hvis du selv har besluttet dig for at forbedre artiklen, så fjern denne bemærkning, men fjern ikke denne bemærkning fra sider du selv har oprettet!
Administratorer skal huske at tjekke sidens historik for en evt. sjovere revision, før de sletter artiklen

En numse (blandt Danmarks finere folk, og folk der er for højtidelige og kæphøje og som måske ikke burde så emget som nævne noget omkring numser, er ordet kaldet:"anus") er bagpartiet på et menneske og mange andre levende organismer (dog ikke set hos nassar khadar, da han bare har munddiare´) "hullet" bruges til at komme af med afføring og nogle mennekser nyder at dyrke sporten kanalsex (skifte rundt på kanalerne på tv) og dermed bruger numsen til sex, da man ofte sidder ned.

en numse (anus, røvhul, røvsprække, anal udgang, nødudgang (mest brugt blandt egern)) er et fantastisk vidunder, som vi næsten umuligt kan undvære.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.