Spademanns Leksikon

"Bingo!"

~ Gamle Ole om 90'erne


"Nu er jeg en lykkelig lemming!"

~ Sophie-Jørleif 238 Ivan om Numerologi.


En Numerolog er en forkynder af den numerologiske religion. Numerologi er troen , at du er et tretal, måske med et syvtal i ascendanten, og ellers er resultatet af dig = ni (9).

Tal er magi! Du ligner en klar firer. Det bliver lige 7.000 spir kuntant, tak!

Oprindelse[]

Spørger du en numerolog, så er numerologi en "oldgammel videnskab". Det interesserer derimod ikke numerologer, hvad definitionen af videnskab er, og det interesserer heller ikke numerologer, at man i oldtiden var overbevist om, at jorden var flad.[1]
Det interesserer derimod numerologen, at dine indvendinger omkring dét udsagn er værdiløse, og at numerologen har sandheden om alt! - Og at du måske giver en skilling til fremme af den gode karma, verdensfred og de små børns medicin i Cirka Leone?

30px-Cquote1 svg.png Numerologi er en oldgammel videnskab. 30px-Cquote2 svg.png
Nummerologen om sit kendskab til alt![2]


Numerologi er en religion for folk med begrænset selvværd, som samtidig er for dårligt begavede til at blive optaget i Jehovas Vidner.

Rådgivning[]

Numerologer har en generel selvopfattelse af at være almennyttige rådgivere, der kan vejlede forvildede sjæle til et langt bedre liv - simpelthen ved at ændre deres navn. En Numerolog henviser til fakta[3] i flæng. Hvis du ikke forstår det, må det jo være dig, der er et fjols!

Numerologer afslører ligesom tryllekunstnere ikke deres tricks! I stedet kan du for et beskedent bidrag få uvildig rådgivning om, hvorfor du i fremtiden skal hedde "Ziiillle4", Badroulbadour eller "Fenis".

Der er kun tre kendte krav:

 1. Du skal have ca. 7.000,- [4]
 2. Du skal have en IQ på under 80.[5]
 3. Du skal være villig til at kaste al værdighed i lokummet, og vænne dig til din omgangskreds fordømmende og nedværdigende blikke.[6]

Det er da en ok pris for at blive tørret noget så eftertrykkeligt, ikk??? (Astrologer er endnu dyrere).

Det du ikke skal tro på[]

Det er selvfølgelig din egen sag, hvad du tror på. En numerolog er jo ikke en kvaksalver i den forstand at vedkommende ordinerer tudsetunger mod nedgroede negle. Man dør ikke af at være til numerolog, men ved at deltage eksponerer du dig i bedste fald for, at samtlige af dine venner og kollegaer vil spendere alle timer i dit selskab ved at ligge på gulvet og hulke af grin.
Det er sådan set også ok!? Du spreder glæde med din fremtidige tilstedeværelse, men du skal nok omvendt ikke forvente at kunne få så meget som ét eneste seriøst forslag igennem i noget forum! Når du deltager i møder og fremsætter forslag, vil resten af deltagerne sidde og dunke panden mod bordet, mens de griner hysterisk. Du er for evigt dømt til at være det komiske indslag ved enhver given lejlighed.

Husk derfor, at du skal have nogle "sjove energier" ind i dit navn. Glem de "kloge energier" - dem kommer du aldrig til at bruge igen. Bare et velment råd.

Der verserer efter sigende et vedholdende rygte blandt den elitære del af danskerne om, at det kun er ekstremt dårligt begavede individer, at man finder ofre for numerologer.
Her på Spademanns er vi selvfølgelig ingenlunde fordomsfulde, og vil da ikke forfalde til at kalde dig for en indskrænket, naiv, dum, selvoptaget, snæversynet tåbe! Medmindre at du tilfældigvis tager navneforandring til Fredrick Joshua Fetterlein. I så fald er ingen hån for grov[7].

Hvornår virker det?[]

Hvis man som udgangspunkt antager at dit navn er uheldigt valgt og numerologisk ikke passer til hverken dig, din shakra eller din postkasse, kan du få det bedre med et nyt navn. Men hvornår begynder det så at virke?? Der er flere bud:

 • Det virker med det samme - blot din erkendelse af at du nu hedder noget andet skaber den ønskede effekt.
  • Derved kan du egentlig spare dig turen til folkeregistret, og du behøver ikke afsløre for vennerne at du nu hedder noget yderst pinligt.
 • Det virker når dit navn er ændret i folkeregistret.
  • Hermed er det bevist at når nogle bit ændres i en offentlig server kan du få det bedre. Eller dårligere. Denne teori understøttes af sammenhængen mellem bankens server og dit humør: Hvis en af dine saldi går i negativ bliver du som regel i ondt lune. Har du nogensinde bemærket effekten af at det beløb, du betaler med et dankort er et primtal??
 • Det virker når dine venner begynder at kalde dig dit nye navn.
  • Det giver grobund for teser om at den blotte eksistens af øgenavne er stemningsskabende; her er det blot ikke afklaret om tilråb som 'Klodsmajor', 'Idiot' eller det, der er værre, i gunstige sammenfald giver det positive løft, numerologer lover. Man kan sagtens udføre et lille forsøg derhjemme: Under den ægteskabelige interaktion kan man kalde sin partner et andet navn. Hvis tesen holder, vil man i enkelte tilfælde opnå opsigtsvækkende reaktioner.

Hvordan virker det?[]

Du hedder Ida Karlsen og du føler at du længe har været på vej mod lort og du søger hjælp ved de højere magter. Nummerologerne er enige i at dine forbogstaver er I og K. De er også rimeligt enige i det er 9. og 11. i alfabetet og at du er en brik i spillet med attentatet i USAnistan den -ja- 9/11.

Derfor skal du omgående have ændret dit navn til noget der enten vedkender din skyld eller at du fandme ikke har en skid med det hurlumhej at gøre.

 • Altså: Du slipper en masse håndører ved en numerolog og hun sir at du må vedkende dig din skyld og nu skal hedde Daesh Boom.
  • Du slipper endnu en gang en hulens masse ekstra basseører og går til en ham numserolog som siger at du skal hedde Boom Daesh fordi du ikke har en skid med det hurlumhej at gøre.

Uanset har du vundet et nyt navn med masser af nye venner med navne du ikke kan udtale og indrejseforbud i vestlige lande resten af dit sølle liv.

Kendte ofre[]

"Mit liv var gået i stå på alle områder, derfor gik jeg til nummerolog, udtaler Mayianne Dinesen."

~ Mayianne om det tidspunkt da verden tabte den sidste respekt for hende.


"Mit problem viste sig ikke at være bulimi, men mit navn."

~ Maria Hirse om da hun ændrede navn til Mariia Hirse


Følgende kendte- og semikendte personager er sluppet mindre heldigt ud fra en numerolog:

Links[]

Hvis du trænger til at krumme tæer, kan du klikke her:

Nogen gange overgår virkeligheden selv Spademanns... Belive it or not!

Øvrige ligegyldigheder[]

 1. Selvom numerologer faktisk er enige i, at jorden er flad (dog med riflede kanter)
 2. Citatet er rent faktisk forekommet i Virkeligheden!
 3. Ordet fakta skal hér forstås i en meget bred betydning
 4. Pr. "behandling"
 5. Altså mentalt udfordret
 6. Forudsat at du omgås normale mennesker
 7. Hvordan mon at numerologen har fået sit honorar? Hvem er egentlig den virkelige klaphat i den konstellation?