FANDOM


Noas ark (Nahit Oasi anal sucks arkiv) er en historie om en gammel fordrukken mand (nok palæstinenser da det gamle testamente blev skrevet i Palæstina) han bogstavelig talt sked på de gamle religiøse regler og var dermed den første kristne bæskubber på jorden.

Ark

En ark

Selve historien redigér

Noa var jo som sagt den første kristne og gud var derfor rigtig vild med ham og lå og lavede nogle beskidte ting på sofaen når Noa ikke lige var der. En dag blev Gud så sur over at der ikke var andre en Noa der kunne give ham en orgasme, at han valgte at drukne hele bundtet (udover Noa). Noa blev bedt om at lave en ark inden det skete, og at han skulle tage 2 af hvert dyr med (en han og en hund så han havde noget og se på når han ikke lige knaldede sin kone) og så startede oversvømmelserne.
De varede i seks uger, og de sejlede og sejlede, en dag sendte Noa en fugl ud for at se om der var land. den kom tilbage og de sejlede og stødte til sidst på land. de byggede en hus og levede et behageligt sexliv til deres dages ende... i følge en lille freak der sad og skrev det ned for lidt over 1000 år siden.

Se ogsåredigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.