Politisk ukorrekt illustration som (måske) forsøger at illustrere Nirvana. (Tip, virker bedre under LSD-påvirkning)

Nirvana (sted/tilstand/paradis/uforklarligt fænomen) (bedre kendt som bare Nirvana) er et sted/tilstand/paradis/uforklarligt fænomen som ifølge buddhismen ligger i nærheden af Ingenmandsland og Drømmeland. Det vil altså sige at ingen levende organismer har været der, hvilket gør stedet meget abstrakt og eftertragtet for rejseselskaberne i Dubai, som forgæves forsøger at etablere en flyrute dertil.

Find frem til Nirvana[redigér | redigér wikikode]

Mange mennesker - især folk i 1960'erne - har eftersigende været på udkig efter Nirvana. Det siges at åbne sig for mennesker som bruger doping-midlet LSD. Desværre har alle der kan dokumentere dette, tåget sig selv så langt væk at oplysningerne bliver utroværdige. Men ikke nødvendigvis usande!

En meget sværere vej at finde frem til/opnå Nirvana på, er ved at tilbringe 20-21 menneskeliv som fanatisk buddhisatva.´


Kørselsvejledning[redigér | redigér wikikode]

Vi har copypastet denne kørselsvejledning fra Google Maps.


Du må nok påberegne mindst et klip i kørekortet, da det ikke er tilladt at køre uden hænder, så du hvis du i forvejen har et par stykker er Nirvana nok ikke noget for dig.Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.