dværg udtales dræb. Dværge kaldes også væksthæmmede mennesker.

Sadam husain siger {citat|dværge er mindrestående mennesker og at han vil personligt udryde dem|} hvorefter Geo Buss og Fogh føler sig krænket og siger til S.A.S. at de skal dræbe ham. Anders fogh udtaler {citat|lad os bombe dem alle dernede når vi er igang|}og Buss er enig Pia kjærsgaard siger{citat|så meget som jeg hader dem!!! bruger de bare deres ydringsfrihed}

dværge og arbejde

ninjadværge har to forskellige erhverv nemlig at arbejde for S.A.S. og det andet er som indgår i navnet at være ninja. Man giver Ninjadværge løn i kae. og hvis du giver den penge liger du hurtigt ned og bløder!


Ninja

ninjadværge går rundt og afstraffer folk, der løfter, taler eller sparker til dværge, afstrafningen sker ved at skære dem i anklerne og haserne så de ikke er så høje mere!!!


S.A.S. Ninjadværge er oplagte dræbere da de er små, løber hurtigt og er trænet i den svære NINJA kunst. de løber op og ned af huse springer ind ad vinduer og hopper rundt i slowmotion og skyder fjenden med nogen spicielt lavede pistoler(er ekstra små). de er også meget svære og at se i højt gras fordi de er under en meter. de løber rundt nede i grassen trækker folk ned og stikker dem med en 5 cm lang kniv som dræber rigtig hurtigt(der er lavet mange film hvor dværge løber i højt gras og dræber folk f.eks mumien2, Narnia og Indiana Jones). deres geværer er også ekstra små.


fakte om ninjadværge

ninjadværge kommer normalt fra kina så derfor er de ekstra lave (90mm) og ekstra gule i deres hud. De er så hurtige som et normalt menneske, så derfor er de rigtig sjove at kigge på dem når de løber(deres ben bevæger sig rigtigt hurtigt). de elsker at løbe efter forbrydere og hakke benene af dem og få penge af politiet for at fange dem, og hvis de skulle blive slæbt i retten for det dræber de bare dommeren! De elsker også kae, som faktisk er den eneste mode at komme i kontakt med en ninjadværg unden at blive dræbt!

ting ingen burde gøre eller sige til en ninjadværg

stjæle i deres nærhed for så mangler man sine ben meget hurtigt. løfte dem op det, kan de ikke lide og det er dumt at gøre en NINJADVÆRGsur!!! man burde ikke tale til en ninjadværg for de er altid på udkig efter kae eller på en mission fra S.A.S. eller politiet. og hvis man vil undgå ballade med en Ninjadværg(F.eks. man er kommet til at sparke, tale eller løfte den)så er man meget heldig hvis man har lidt kae i hånden, du skal kaste kaen og løbe alt hvad du kan og gemme dig indtil du dør for ellers kommer dværgen og finder dig!!!(ingen har overlevet at tale, sparke eller løfte en ninjadværg unden at kaste kae som en afledninsmanøvrer)

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.