m (Fjerner version 81127 af 87.54.22.214 (diskussion))
 
(13 mellemliggende versioner af 2 andre brugere ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
[[dværg]] udtales ''dræb''. Dværge kaldes også væksthæmmede [[mennesker]].
+
'''Ninjadværge''' er sande dræbere. Dværge kaldes også væksthæmmede [[mennesker]].
   
Sadam husain siger {{citat|dværge er mindrestående mennesker og at han vil personligt udryde dem|}} hvorefter Geo Buss og Fogh føler sig krænket og siger til S.A.S. at de skal dræbe ham.
+
[[Billede:ninja.jpg|thumb|350px|Raphael er gået ned med flaget mentalt og har overgivet sig til Tv-stolen]]{{citat|Dværge er mindrestående mennesker og jeg vil personligt udrydde dem|Saddam Hussein|mennesker der var mindre end ham}}
  +
hvorefter Geo Buss og Fogh føler sig krænket og siger til S.A.S. at de skal dræbe ham.
Anders fogh udtaler {{citat|lad os bombe alle dernede når vi er igang|}}og Buss er enig
 
  +
[[Anders Fogh]] udtaler <br />
Pia kjærsgaard siger{{citat|så meget som jeg hader dem!!! bruger de bare deres ydringsfrihed|}}
 
 
{{citat|Lad os bombe dem alle dernede når vi er igang|Anders Fogh}}
  +
{{citat|Så meget som jeg hader dem tænker han kun på at bruge sin ytringsfrihed|Pia Kjærsgaard|Anders manglende mandighed}}
   
== dværge og arbejde ==
+
== Dværge og arbejde ==
ninjadværge har to forskellige erhverv nemlig at arbejde for S.A.S. og det andet er som indgår i navnet at være [[ninja]]. Man giver Ninjadværge løn i [[kae]]. og hvis du giver den penge liger du hurtigt ned og bløder!
+
Ninjadværge har to forskellige erhverv nemlig at arbejde for S.A.S. og det andet er - som indgår i navnet at være [[ninja]]. Man giver Ninjadværge løn i [[kae]], og hvis du giver den penge ligger du hurtigt ned og forbløder langsomt!
   
   
'''[[Ninja]]'''
+
===Ninja===
   
ninjadværge går rundt og afstraffer folk, der løfter, taler eller sparker til dværge, afstrafningen sker ved at skære dem i anklerne og haserne så de ikke er så høje mere!!!
+
Ninjadværge går rundt og afstraffer folk, der løfter, taler eller sparker til dværge; afstrafningen sker ved at skære dem i anklerne og haserne så de ikke er så høje mere!!!
   
   
'''S.A.S.'''
+
===S.A.S.===
Ninjadværge er oplagte dræbere da de er små, løber hurtigt og er trænet i den svære [[NINJA]] kunst. de løber op og ned af huse springer ind ad vinduer og hopper rundt i slowmotion og skyder fjenden med nogen spicielt lavede pistoler(er ekstra små). de er også meget svære og at se i højt gras fordi de er under en meter. de løber rundt nede i grassen trækker folk ned og stikker dem med en 5 cm lang kniv som dræber rigtig hurtigt(der er lavet mange film hvor dværge løber i højt gras og dræber folk f.eks mumien2, Narnia og Indiana Jones). deres geværer er også ekstra små.
+
Ninjadværge er oplagte dræbere da de er små, løber hurtigt og er trænet i den svære [[NINJA]] kunst. De løber op og ned af huse springer ind ad vinduer og hopper rundt i slowmotion og skyder fjenden med nogen specielt konstrueret pistoler(micro-size). De er også meget svære at se i højt græs fordi de er under en meter. De løber rundt nede i græsset trækker folk ned og stikker dem med en 5 cm lang kniv, som dræber rigtig hurtigt(der er lavet mange film hvor dværge løber i højt græs og dræber folk f.eks Mumien II, Narnia og Indiana Jones). Deres geværer er også ekstra små.
   
   
== fakte om ninjadværge ==
+
== Fakta om ninjadværge ==
   
ninjadværge kommer normalt fra kina så derfor er de ekstra lave (90mm) og ekstra gule i deres hud.
+
Ninjadværge kommer normalt fra Kina så derfor er de ekstra lave (90mm) og ekstra gule i deres hud.
De er så hurtige som et normalt menneske, så derfor er de rigtig sjove at kigge på dem når de løber(deres ben bevæger sig rigtigt hurtigt). de elsker at løbe efter forbrydere og hakke benene af dem og få penge af politiet for at fange dem, og hvis de skulle blive slæbt i retten for det dræber de bare dommeren!
+
De er så hurtige som et normalt menneske, så derfor er de rigtig sjove at kigge på dem når de løber(Deres ben bevæger sig rigtigt hurtigt). De elsker at løbe efter forbrydere og hakke benene af dem og få penge af politiet for at fange dem, og hvis de skulle blive slæbt i retten for det dræber de bare dommeren!
De elsker også [[kae]], som faktisk er den eneste mode at komme i kontakt med en ninjadværg unden at blive dræbt!
+
De elsker også [[kae]], som faktisk er den eneste måde at komme i kontakt med en ninjadværg unden at blive dræbt!
   
== ting ingen burde gøre eller sige til en ninjadværg ==
+
== Ting ingen burde gøre eller sige til en ninjadværg ==
stjæle i deres nærhed for så mangler man sine ben meget hurtigt. løfte dem op det, kan de ikke lide og det er dumt at gøre en '''NINJADVÆRG'''sur!!!
+
*Stjæle i deres nærhed for så mangler man sine ben meget hurtigt.
  +
*Man bør ikke løfte dem op. Det kan de ikke lide og det er dumt at gøre en '''NINJADVÆRG''' rigtig sur!!!
man burde ikke tale til en ninjadværg for de er altid på udkig efter [[kae]] eller på en mission fra S.A.S. eller politiet.
+
*Man bør ikke tale til en ninjadværg for de er altid på udkig efter [[kae]] eller på en mission fra S.A.S. eller politiet.
og hvis man vil undgå ballade med en Ninjadværg(F.eks. man er kommet til at sparke, tale eller løfte den)så er man meget heldig hvis man har lidt [[kae]] i hånden, du skal kaste kaen og løbe alt hvad du kan og gemme dig indtil du dør for ellers kommer dværgen og finder dig!!!(ingen har overlevet at tale, sparke eller løfte en ninjadværg unden at kaste [[kae]] som en afledninsmanøvrer)
+
*Hvis man vil undgå ballade med en ninjadværg, f.eks. hvis man er kommet til at sparke, tale eller løfte den, så er man meget heldig hvis man har lidt [[kae]] i hånden. <br />Du skal kaste kaen og løbe alt hvad du kan og gemme dig indtil du dør for ellers kommer dværgen og finder dig!!!(ingen har overlevet at tale, sparke eller løfte en ninjadværg unden at kaste [[kae]] som en afledningsmanøvre)
   
   

Nuværende version fra 15. mar 2011, 10:06

Ninjadværge er sande dræbere. Dværge kaldes også væksthæmmede mennesker.

Raphael er gået ned med flaget mentalt og har overgivet sig til Tv-stolen

"Dværge er mindrestående mennesker og jeg vil personligt udrydde dem"

~ Saddam Hussein om mennesker der var mindre end ham

hvorefter Geo Buss og Fogh føler sig krænket og siger til S.A.S. at de skal dræbe ham. Anders Fogh udtaler
"Lad os bombe dem alle dernede når vi er igang"

~ Anders Fogh

"Så meget som jeg hader dem tænker han kun på at bruge sin ytringsfrihed"

~ Pia Kjærsgaard om Anders manglende mandighed


Dværge og arbejde[redigér | redigér wikikode]

Ninjadværge har to forskellige erhverv nemlig at arbejde for S.A.S. og det andet er - som indgår i navnet at være ninja. Man giver Ninjadværge løn i kae, og hvis du giver den penge ligger du hurtigt ned og forbløder langsomt!


Ninja[redigér | redigér wikikode]

Ninjadværge går rundt og afstraffer folk, der løfter, taler eller sparker til dværge; afstrafningen sker ved at skære dem i anklerne og haserne så de ikke er så høje mere!!!


S.A.S.[redigér | redigér wikikode]

Ninjadværge er oplagte dræbere da de er små, løber hurtigt og er trænet i den svære NINJA kunst. De løber op og ned af huse springer ind ad vinduer og hopper rundt i slowmotion og skyder fjenden med nogen specielt konstrueret pistoler(micro-size). De er også meget svære at se i højt græs fordi de er under en meter. De løber rundt nede i græsset trækker folk ned og stikker dem med en 5 cm lang kniv, som dræber rigtig hurtigt(der er lavet mange film hvor dværge løber i højt græs og dræber folk f.eks Mumien II, Narnia og Indiana Jones). Deres geværer er også ekstra små.


Fakta om ninjadværge[redigér | redigér wikikode]

Ninjadværge kommer normalt fra Kina så derfor er de ekstra lave (90mm) og ekstra gule i deres hud. De er så hurtige som et normalt menneske, så derfor er de rigtig sjove at kigge på dem når de løber(Deres ben bevæger sig rigtigt hurtigt). De elsker at løbe efter forbrydere og hakke benene af dem og få penge af politiet for at fange dem, og hvis de skulle blive slæbt i retten for det dræber de bare dommeren! De elsker også kae, som faktisk er den eneste måde at komme i kontakt med en ninjadværg unden at blive dræbt!

Ting ingen burde gøre eller sige til en ninjadværg[redigér | redigér wikikode]

  • Stjæle i deres nærhed for så mangler man sine ben meget hurtigt.
  • Man bør ikke løfte dem op. Det kan de ikke lide og det er dumt at gøre en NINJADVÆRG rigtig sur!!!
  • Man bør ikke tale til en ninjadværg for de er altid på udkig efter kae eller på en mission fra S.A.S. eller politiet.
  • Hvis man vil undgå ballade med en ninjadværg, f.eks. hvis man er kommet til at sparke, tale eller løfte den, så er man meget heldig hvis man har lidt kae i hånden.
    Du skal kaste kaen og løbe alt hvad du kan og gemme dig indtil du dør for ellers kommer dværgen og finder dig!!!(ingen har overlevet at tale, sparke eller løfte en ninjadværg unden at kaste kae som en afledningsmanøvre)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.