FANDOM


m (ting ingen burde gøre eller sige til en ninjadværg)
m
Linje 1: Linje 1:
+
dværge udtales ''dræbe''. dværge kaldes også væksthæmede mennesker.
dværge udtales dræbe. dværge kaldes også væksthæmede mennesker.
 
   
 
== dværge og arbejde ==
 
== dværge og arbejde ==

Versionen fra feb 24. 2009, 18:43

dværge udtales dræbe. dværge kaldes også væksthæmede mennesker.

dværge og arbejde

ninjadværge har to forskellige erhverv nemlig at arbejde for S.A.S. og det andet er som indgår i navnet at være ninja. Man giver Ninjadværge løn i kae.

Ninja ninjadværge går rundt og afstraffer folk, der løfter dværge op, ved at skære dem i anklerne og haserne så de ikke er så høje mere!!!


S.A.S.


fakte om ninjadværge ninjadværge kommer normalt fra kina så derfor er de ekstra lave (90mm) og ekstra gule i deres hud. De er så hurtige som et normalt menneske, så derfor er de rigtig sjove at kigge på dem når de løber(deres ben bevæger sig rigtigt hurtigt). de elsker at løbe efter forbrydere og hakke benene af dem og få penge af politiet for at fange dem, og hvis de skulle blive slæbt i retten for det dræber de bare dommeren! De elsker også kae, som faktisk er den eneste mode at komme i kontakt med en ninjadværg unden at blive dræbt!

ting ingen burde gøre eller sige til en ninjadværg

stjæle i deres nærhed for så mangler man sine ben meget hurtigt. løfte dem op det, kan de ikke lide og det er dumt at gøre en NINJADVÆRGsur!!! man burde ikke tale til en ninjadværg for de er altid på udkig efter kae eller på en mission fra S.A.S. eller politiet. og hvis man vil undgå ballade med en Ninjadværg(F.eks. man er kommet til at sparke, tale eller løfte den)så er man meget heldig hvis man har lidt kae i hånden, du skal kaste kaen og løbe alt hvad du kan og gemme dig indtil du dør for ellers kommer dværgen og finder dig!!!(ingen har overlevet at tale, sparke eller løfte en ninjadværg unden at kaste kae som en afledninsmanøvrer)

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.