Edit Page
Source Editor

Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.

Nuværende version Din tekst
Linje 1: Linje 1:
'''Ninjadværge''' er sande dræbere. Dværge kaldes også væksthæmmede [[mennesker]].
+
[[dværg]] udtales ''dræb''. Dværge kaldes også væksthæmmede [[mennesker]].
   
[[Billede:ninja.jpg|thumb|350px|Raphael er gået ned med flaget mentalt og har overgivet sig til Tv-stolen]]{{citat|Dværge er mindrestående mennesker og jeg vil personligt udrydde dem|Saddam Hussein|mennesker der var mindre end ham}}
+
Sadam husain siger {{citat|dværge er mindrestående mennesker og at han vil personligt udryde dem|}} hvorefter Geo Buss og Fogh føler sig krænket og siger til S.A.S. at de skal dræbe ham.
 
Anders fogh udtaler {{citat|lad os bombe alle dernede når vi er igang|}}og Buss er enig
hvorefter Geo Buss og Fogh føler sig krænket og siger til S.A.S. at de skal dræbe ham.
 
  +
Pia kjærsgaard siger{{citat|så meget som jeg hader dem!!! bruger de bare deres ydringsfrihed|}}
[[Anders Fogh]] udtaler <br />
 
{{citat|Lad os bombe dem alle dernede når vi er igang|Anders Fogh}}
 
{{citat|Så meget som jeg hader dem tænker han kun på at bruge sin ytringsfrihed|Pia Kjærsgaard|Anders manglende mandighed}}
 
   
== Dværge og arbejde ==
+
== dværge og arbejde ==
Ninjadværge har to forskellige erhverv nemlig at arbejde for S.A.S. og det andet er - som indgår i navnet at være [[ninja]]. Man giver Ninjadværge løn i [[kae]], og hvis du giver den penge ligger du hurtigt ned og forbløder langsomt!
+
ninjadværge har to forskellige erhverv nemlig at arbejde for S.A.S. og det andet er som indgår i navnet at være [[ninja]]. Man giver Ninjadværge løn i [[kae]]. og hvis du giver den penge liger du hurtigt ned og bløder!
   
   
===Ninja===
+
'''[[Ninja]]'''
   
Ninjadværge går rundt og afstraffer folk, der løfter, taler eller sparker til dværge; afstrafningen sker ved at skære dem i anklerne og haserne så de ikke er så høje mere!!!
+
ninjadværge går rundt og afstraffer folk, der løfter, taler eller sparker til dværge, afstrafningen sker ved at skære dem i anklerne og haserne så de ikke er så høje mere!!!
   
   
===S.A.S.===
+
'''S.A.S.'''
Ninjadværge er oplagte dræbere da de er små, løber hurtigt og er trænet i den svære [[NINJA]] kunst. De løber op og ned af huse springer ind ad vinduer og hopper rundt i slowmotion og skyder fjenden med nogen specielt konstrueret pistoler(micro-size). De er også meget svære at se i højt græs fordi de er under en meter. De løber rundt nede i græsset trækker folk ned og stikker dem med en 5 cm lang kniv, som dræber rigtig hurtigt(der er lavet mange film hvor dværge løber i højt græs og dræber folk f.eks Mumien II, Narnia og Indiana Jones). Deres geværer er også ekstra små.
+
Ninjadværge er oplagte dræbere da de er små, løber hurtigt og er trænet i den svære [[NINJA]] kunst. de løber op og ned af huse springer ind ad vinduer og hopper rundt i slowmotion og skyder fjenden med nogen spicielt lavede pistoler(er ekstra små). de er også meget svære og at se i højt gras fordi de er under en meter. de løber rundt nede i grassen trækker folk ned og stikker dem med en 5 cm lang kniv som dræber rigtig hurtigt(der er lavet mange film hvor dværge løber i højt gras og dræber folk f.eks mumien2, Narnia og Indiana Jones). deres geværer er også ekstra små.
   
   
== Fakta om ninjadværge ==
+
== fakte om ninjadværge ==
   
Ninjadværge kommer normalt fra Kina så derfor er de ekstra lave (90mm) og ekstra gule i deres hud.
+
ninjadværge kommer normalt fra kina så derfor er de ekstra lave (90mm) og ekstra gule i deres hud.
De er så hurtige som et normalt menneske, så derfor er de rigtig sjove at kigge på dem når de løber(Deres ben bevæger sig rigtigt hurtigt). De elsker at løbe efter forbrydere og hakke benene af dem og få penge af politiet for at fange dem, og hvis de skulle blive slæbt i retten for det dræber de bare dommeren!
+
De er så hurtige som et normalt menneske, så derfor er de rigtig sjove at kigge på dem når de løber(deres ben bevæger sig rigtigt hurtigt). de elsker at løbe efter forbrydere og hakke benene af dem og få penge af politiet for at fange dem, og hvis de skulle blive slæbt i retten for det dræber de bare dommeren!
De elsker også [[kae]], som faktisk er den eneste måde at komme i kontakt med en ninjadværg unden at blive dræbt!
+
De elsker også [[kae]], som faktisk er den eneste mode at komme i kontakt med en ninjadværg unden at blive dræbt!
   
== Ting ingen burde gøre eller sige til en ninjadværg ==
+
== ting ingen burde gøre eller sige til en ninjadværg ==
*Stjæle i deres nærhed for så mangler man sine ben meget hurtigt.
+
stjæle i deres nærhed for så mangler man sine ben meget hurtigt. løfte dem op det, kan de ikke lide og det er dumt at gøre en '''NINJADVÆRG'''sur!!!
 
man burde ikke tale til en ninjadværg for de er altid på udkig efter [[kae]] eller på en mission fra S.A.S. eller politiet.
*Man bør ikke løfte dem op. Det kan de ikke lide og det er dumt at gøre en '''NINJADVÆRG''' rigtig sur!!!
 
 
og hvis man vil undgå ballade med en Ninjadværg(F.eks. man er kommet til at sparke, tale eller løfte den)så er man meget heldig hvis man har lidt [[kae]] i hånden, du skal kaste kaen og løbe alt hvad du kan og gemme dig indtil du dør for ellers kommer dværgen og finder dig!!!(ingen har overlevet at tale, sparke eller løfte en ninjadværg unden at kaste [[kae]] som en afledninsmanøvrer)
*Man bør ikke tale til en ninjadværg for de er altid på udkig efter [[kae]] eller på en mission fra S.A.S. eller politiet.
 
*Hvis man vil undgå ballade med en ninjadværg, f.eks. hvis man er kommet til at sparke, tale eller løfte den, så er man meget heldig hvis man har lidt [[kae]] i hånden. <br />Du skal kaste kaen og løbe alt hvad du kan og gemme dig indtil du dør for ellers kommer dværgen og finder dig!!!(ingen har overlevet at tale, sparke eller løfte en ninjadværg unden at kaste [[kae]] som en afledningsmanøvre)
 
   
   

Please note that all contributions to the Spademanns Leksikon are considered to be released under the CC-BY-SA

Afbryd Hjælp til redigering (åbner i et nyt vindue)
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Skabelon der er brugt på denne side: