FANDOM


Kære ven,

Hvodden har du det i dag? Og din familie? Godt!

Jeg er Dr. Roger Robinson, fra 12 York Drive, Regent's Park, London, England, og jeg arbejder i First Direct Bank, London. Jeg skriver dette brev til dig som vil være til stor profit for os begge. I min afdeling, som chefbogholder, har jeg opdaget en forladt sum på 16.500.000§ (sekstentusindfemhundredemillionermilliarder dollers!) på en konto som tilhører en udlænding der er død i udlandet. Han hed Mr. Tony Sumrall og var en amerikansk statsborger, der desværre mistede sin kone, da Alaska Airlines Flight 261 styrtede ned i Møens Klit den 31. januar 2009. Ak ja, hans kone og datter døde også. Og hans viv. Og ham selv, ikke at forglemme. Og nogen andre.

Jeg kontakter dig på grund af din geografiske placering, især fordi den transaktion jeg vil bede dig medvirke til og den hemmeligholdelse det kræver, betyder meget for mig. Vi, i First Direct Bank, har i nogen tid ledt efter slægtninge til ofrene for dette himmelfaldne fly, hvor hans kone, hans datter og han selv døde. Og ikke mindst hans hustru. Ingen har endnu bedt om pengene. Ingen.

Personligudvikling41

ottemillionertohundreoghalvtredsmilliardertrenuller-kommanulnul dollers står bare og venter på at du letter røven, tænder pc'en og betaler nogle gebyrer. Hvor svært kan det være? Og du kan sagtens tåle af springe en enkelt skønhedssøvn over. Du er hamrende dejlig i forvejen.

Personligt har jeg ledt efter slægtninge til Mr. Summy Tonsdale de sidste 5 (femtenhundredeognitten) år, men det er ikke lykkedes mig. Før nu. Næsten da.

Hvis jeg må indsætte dig som arving til denne formue, vil de 16,5 mio § blive udbetalt til dig (sekstenmillionerfemhundredemillionerogtrenuller dollers!). Sådan set.

Pengene vil så blive fordelt på den måde, at jeg får 50 per cent (ottemillionertohundreoghalvtredsmilliardertrenullerkommanulnul) og du vil få de andre 50 procent (ottemilliarderfemhundredemillionerkommanulnulnul). Jeg har på forhånd lavet alle de nødvendige juridiske papirer, så vi kan bare forlange det hele og hæve beløbet i England, selv om Mr. Dale Summytons var amerikaner. Det eneste jeg behøver nu, er at du sender mig nogle få oplysninger, så glider sagen igennem de engelske domstole som en svedske fra en endetarm:

  1. Dit fulde navn: Herbert Høps Marianne Andersen
  2. Adresse: Søballevej 28, 6440 Tarm
  3. Ægteskabelig stilling: Mest på sofaen
  4. Beskæftigelse: Helst ikke, tak.
  5. Alder: 29 og lidt til
  6. Køn: I den rette belysning, ja, lidt.
  7. Nationalitet: Perle
  8. IQ: 28

Jeg kontaktede netop dig, fordi jeg tror du vil finde forslaget interessant. Husk, at jeg har henvendt mig til dig og resten af denne skjulte distributionsliste fuldt overbevist om din evne til at holde på en hemmelighed. Giv mig nu dine personlige oplysninger. Så ser vi hvad der sker. Har du forresten dankort? Hvad er koden?

Yours Faithfully, Dr. Roger Robinson Ph. D Chief Auditor First Direct Bank

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.