FANDOM


Niclas

Niclas blev simpelthen så glad, at han blev nød til at lave et hurlumhej spring. Da han opdagede både håndbolden og håndbold skoen.

"Jeg havde en meget turbulent barndom "
~ siger Niclas Ekberg selv om de gode gamle tider

"Når den Niclas... jaa han har altid gået meget op i fodbold, lige siden han var tre. En skam han ikke blev til noget... Hvor kender i egentlig Niclas Eggert fra? "

~ Niclas' mor om sit eget barn Niclas Ekberg


Niclas Ekberg er født og opvoksede i Berlin. Men allerede som 6 årige, var den unge Niclas klar over han ville til Sverige (spørg ikke mig hvorfor.)

Da hans forældre nægtet at tage med, drog den lille søde sindsforvirret knægt ud for at finde Sverige (Det vil sige han tog færgen.)Lille Niclas på blot 6 år levede på gaden, og de eneste han kunne tjene penge på, var at sælge nogle svovlstikker han havde fundet.

Niclas Ekberg hilser ofte på folk når han møder dem, det er nok det der var grunden til hans succes. Niclas Ekberg blev en dygtig håndbold spiller, og selvom han elskede Sverige sejrede fornuften til sidst, og Niclas flyttede til Danmark for at spille der på højt plan.[1]

Langt ude familie redigér

Ny forskning viser at Niclas Ekberg, tilsyneladende er i familie med Adolf Hitler.

Det forklare måske også hvorfor Niclas så godt kunne lide svenskerne, de høje, blonde ariske typer, senere hen danskerne og hvorfor hans mor var en prutnumse.

  1. Niclas Ekberg, född 23 december 1988 i Ystad, är en svensk prutnumse handbollsspelare. Det er det der står på Wikipedia hvis du går ind på linket her.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.