FANDOM


Sorg
Denne artikel rummer begrænsede redigeringsmuligheder pga. sorg
Der må ikke i denne artikel forefindes slibrige detaljer om personens fortid slet ikke da han/hun var nødt til at ernære sig som pornomodel indtil han/hun blev opdaget.
Heller ikke noget om vedkommendes pilleforbrug, støtte til lyssky sekter, fysiske fortrin, skattegæld, pinlige episoder i talkshows etc. etc.
Bendtner

Nicklas Bendtner fra dengang han var ung og fræk.

"Faaarhh? Kan duh icke komme og hente mig? Jeg har deth icke sjå got... Jeg ligger nede ved Knippelsbro, men jeg ved ikke hvor jeg er.."

~ Nicklas Bendtner i telefonsamtale med sin far, klokken halv fem en typisk søndag morgen


Nicklas Bendtner eller B52, Big Ben, Idioten (født 16. januar 1988) er heldigvis en dansk fodboldspiller som til dagligt spiller fodboldgræs. Han er således den største danske sportsstjerne nogensinde og en større succes og varemærke for prægtige Danmark, end Hr. Møller nogensinde blev.

Klubkarriereredigér

Bendtner 414985d

Nicklas Bendtner fra dengang han var elegant og eksperimenterende.

Stakkels Nicklas Bendtner blev i sine unge år tvunget til at hive den blå trøje fra Tårnby Boldklub over hovedet, på trods af at han meget hellere ville spille hos Fremad Amager. Nicklas blev sur, og i protest sultestrekede han (i en alder af 7) fra klokken 9 om morgenen til klokken 16 om eftermiddagen - hver dag. Hans far tog heldigvis konsekvensen, og sendte ham på kostskole i KB - eller som de foretrækker at blive kaldt - FCK.

Her gad Nicklas sgu ikke spille, så han sultestrekede igen indtil farmand fik en handel i hus hos den engelske fodboldklub Arsenal. I disse år opbyggede Nicklas Bendtner en særlig form for parafili skizofreni, som senere har påvirket hans liv i en mere eller mindre ustabil retning. Han begyndte at observere ting og hendelser, som ingen andre kunne se. Han gik til medierne med nyheder omkring hans seneste flotte mål både det ene og det andet sted. Stakkels Nicklas kunne ikke komme med belæg for sine påstande, hvorefter Arsenal da også sendte ham videre til Birmingham City på en lejeaftale. Birmingham var til Arsenals store fortrydelse ikke villige til at købe ham.

30px-Cquote1 svg Jeg vil være verdens bedste! Jeg VED, at jeg vil komme til at score mindst 30 mål i denne sæson! 30px-Cquote2 svg
Nicklas Bendtner, juli 2009 forud for en sæson som bød på sølle 6 mål


I en årrække lykkedes det ikke for Arsenal at sende Bendtner videre, indtil det i 2011 endelig lykkedes dem at finde nogle villige tabere som kunne få Bendtner. Det blev Sunderland AFC som så et lys i Bendtner, men det lys blev hurtigt slukket efter få dage, da stakkels Nicklas havde ridset over halvdelen af spillertruppens biler i en brandert, natten til en onsdag. Nicklas forklarede hendelsen med, at han ville være den bedste angriber i hele verden.

Det tog ikke mere end et år, førend Nicklas Bendtner ellers havde ridset hele spillertruppens biler, og blev derfor sendt hjem til Londongråt papir. Desværre havde Nicklas ingen klub længere, da han var den mest upopulære fodboldspiller i verden. Så der var kun én ting at gøre! At tage til et i forvejen yderst korrupt og upopulært land - nemlig Italien, og italiensk fodbold. Her ville Juventus FC gerne have Bendtner siddende på bænken, hvilket passede Bendtner fint. Så fik han nemlig masser af fritid til at køre spirituskørsel i indre København og generelt bare opføre sig som en forvokset blerøv.

Sladderredigér

I dobbeltsengen på samtlige hoteller i London og København har Nicklas Bendtner haft forholdsvis stor succes. Først nedlagde han Caroline Fleming, men eftersom hun blev gravid, skyndte Nicklas Bendtner sig at forlade hende, og kastede sig istedet over Julie Zangenberg.

Priserredigér

  • 1991 - blev kåret som Årets Fund på Amager, da en familiefar fandt ham i en efterladt container.
  • 2009 - blev kåret som Årets Spiller, da han blev taget med bukserne nede til en børnefødselsdag.
  • 2013 - blev kåret som Årets største promille, da han i marts blev taget i den forkerte vognbane med en halvhøj promille. Bendtner husker intet.


Op indtil 2010 havde priserne "Ballon d'Or" og "FIFA World Player of the Year" været to adskilte priser. Man indså dog hurtigt, at Bendtner bare ville vinde begge priser, og derfor valgte man at sammenlægge de to priser til én, nemlig "FIFA Ballon d'Or". Denne pris blev altså første gang uddelt i 2010:

Bendtner Ballon

Her modtager Bendtner hans Ballon d'Or i 2013.

  • 2010 - vinder af Ballon d'Or. (Bendtner kunne dog ikke møde op til selve præmieoverrækkelse, så Lionel Messi fik lov at få prisen)
  • 2011 - vinder af Ballon d'Or. (Bendtner valgte dog at sælge prisen til højest bydene på ebay, og her vandt Lionel Messi så aktionen og dermed prisen. Købsprisen er ikke blevet offentliggjort, men Erann D.D. har dog senere udtalt, at han havde det 2. højeste bud, som lød på 2,5 flasker snaps.)
  • 2012 - vinder af Ballon d'Or. (Bendtner valgt dog at sende prisen ned til Robert Mugabe, som et tegn på respekt. Desværre lavede Post Danmark en fejl, og prisen blev derfor sendt til Lionel Messi.
  • 2013 - vinder af Ballon d'Or. (Bendtner valgte dog under en kamp imod Real Madrid at forære Cristiano Ronaldo prisen. Angiveligt skyldes den foræring, at Bendtner inden kampen havde lovet at bytte trøje med Ronaldo efter kampen. Dette havde Bendtner dog imidlertiddig glemt alt om, og da Gareth Bale og Sergio Ramos efter kampen kom og ville have fat i Bendtners trøje, så kom Bendtner til at give den til dem. Derfor begyndte Ronaldo at græde, idet han jo ikke kunne få Bendtners trøje, dog trøstede Bendtner ham og gav istedet Ronaldo "Ballon d'Or"-prisen som et "plaster på såret".)

Vi bringer en vigtig meddelelse redigér


Se ogsåredigér

Noterredigér

  1. Han kunne da bare have givet os andre en Aston Martin hver, i stedet for at smadre sin egen
  2. Og andre drukkammerater
  3. Det sidste forekommer mere sandsynligt end det første.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.