FANDOM


Newcastle United
Newcastle-united-logo
Fulde navn Newcastle upon Tyne United
Grundlagt 1498
Opløst 2020
Stadion St James Bond Crap
Kapacitet Overraskende stort
Formand Newcastle Brown Ale
Cheftræner Northern Rock
Liga Premier League
Hjemmeside www.nufc.com/welcome-mate
Hjemmedragt Hjemmeklud


Newcastle United er en engelsk fodboldklub som til dagligt spiller i Premier League. Klubben har hjemme i den nordøstlige storby Newcastle (new = nyt, castle = slot = NytSlot United ~ Newcastle United)

Historieredigér

Klubben stammer tilbage fra riddertiden i England hvor Robin Hood en dag var farret vild i Sherwood skoven nær Notthingham, og endte altså i det der i dag hedder Newcastle. For her byggede Robin Hood et slot som skulle fungere som fæstning for alle de fæstebøndere han kunne finde og torturere, såfremt de ikke gad spille backgammon med ham.

Om ikke andet fandt fangerne[1] hurtigt ud af, at man rent faktisk kunne sparke til de kålhoveder som kokken og jomfruen gav dem som mad. Det tog ikke mere end 15 min. før Will-lem O'Connie på stedet grundlagde fodboldklubben Newcastle United for alle som var interesserede og som ikke fandt sig i Robin Hoods tyranni. Desværre for foreningen[2] fandt Robin Hood hurtigt ud af hvad der foregik, så han ville være med. Men han var åbenbart ligeså håbløs med fødderne som han var med fingrene[3], så han nedlagde klubben og kastede samtidig en forbandelse over klubben[4].

Først efter Robin Hoods død, 82 år senere, genoptog man fodboldklubben.

40pxKlumme
En sjofel kommentar fra Carsten Werge og Per Frimann.
Carsten:
-Mmm... Newcastle Brown Ale... Det er sgu en god mellem-mørk øl. Lige efter min smag!
Per:
- Kan du lide dem mellemmørke, Carsten? Jeg er sgu mere til de helt mørke. De har en bedre dybde og man kan ikke finde ud hvis man får for meget..

Opløsning[5]redigér

I år 2020 [6] opløses Newcastle United og indgår en fusion med naboklubben Sunderland. Klubberne bliver enige om en kontrakt der løber frem til 2023.

Fodnoterredigér

  1. som uheldigvis ikke kunne finde ud af at spille backgammon
  2. som på dette tidspunkt husede 3 bønder
  3. ifølge kvindelig elsker
  4. det sidste uden held
  5. nej, det sker ikke i Cillit bang!
  6. næsten samme årstal som Danmark går statsbankerot
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.