FANDOM


Never Say Never Again var tilsyneladende den 72½ jamesbondfilm. Dette er dog kun en meget spinkel teori, som der, af uforklarelige årsager, stadig arbejdes udfra.

Tilblivelsen redigér

SeanConnery

Sjån Konneri efter det første pressebillede som blev kasseret

Nu var det sådan at Harry Saltvand og Albert Grøntsag sådan set allerede var ganske godt i gang med lave den næste Rådjer Mår film Octopussy, og alt åndede sådan set fred og idyl. Nå men, så var det at Albert sådan set smed en bombe ved en vestafrikansk havefest hos Harry, da han sådan set udtalte: "Hey Harry! Nu har jeg det!! Vi bringer Sjån Konneri tilbage!!! Det kan ikke gå galt!!!!"

~ Albert efter ca. 15 velkomstdrinks

"Men Albert, det er jo den mest sindsyge du har haft siden Moonraker. Vi har jo ikke nogen idéer til plottet! Og jeg troede at var det meningen at hovedepersonen i vores filmserie hele tiden skulle skifte ansigt for at forblive ung og frisk, ikke gammel og trist. At transformere ham tilbage til Sjån Konneri ville jo være... Tjaa, nekromanti!"

~ Harry om Alberts idé

"Ja det er netop det er det geniale, filmnekromanti! Folk ville ikke tro deres egne øje når de ser et genoplivet filmlig. Vi genbruger Sjån og plottet fra Thunderball, og tjener kassen på det!"

~ Albert

Og således blev det.

"Jææææs baby! 'Am back!"

~ Sjån Konneri om sin genopstandelse


Handling redigér

Jb never

Det kan I da ikke mene i ramme alvor?

Jb evil

Jeg siger det aldrig mere!

Allerede ved første scene begynder filmen at blive yderst foruroligende, da man starter med at se en gammel og træt Sjån Konneri der humper rundt i en ret primitiv soldatlejer i en jungle, hvor han skal redde en utroligt utaknemlig trøjte, der siger "pænt tak for hjælpen Sjån!" ved at stikke en dolk i rygge på ham, imens han kæmper imod fjendelige soldater. Det hele viser sig heldigvis(?) at være en øvelse. Og temmligt mobset over de dårlige reslutater, beslutter den nye M derfor at Sjån er blevet alt for gammel, og beordrer ham derfor på foryngelseskur på et dertil indrettet kursted. Sjån glemmer dog hurtigt alt om kuren, da han hellere vil hilse på de søde sygepejesker på kurstedet. Men da SPECTRE pludselig beslutter at tyveri af atombomber er en skidesmart idé ("3 gang er jo lykkens gang" og "alle gode gange 7", siger man jo), må Sjån afbryde sin ferie, trække i trøjen og rejse til Bahamas for at klare ærterne og Blofeld endnu en gang.

Gimmicks redigér

  • Sjån Konneri
  • Sjån Konneri
  • Sjån Konneri
  • Sjån Konneri
  • En eller anden fyr der ugiver sig for Q.
  • Sjån Konneri
  • Og... øhm... Sjån Konneri
Mums Denne artikel er blot et enkelt stykke af den vidunderlige helhed der kaldes Portal:James Bond, som er blevet fremstillet med den største omhu og medfølelse af kompetente hænder. Værs'go at læs!
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.