FANDOM


Sorg
Denne artikel rummer begrænsede redigeringsmuligheder pga. sorg
Der må ikke i denne artikel forefindes slibrige detaljer om personens fortid slet ikke da han/hun var nødt til at ernære sig som pornomodel indtil han/hun blev opdaget.
Heller ikke noget om vedkommendes pilleforbrug, støtte til lyssky sekter, fysiske fortrin, skattegæld, pinlige episoder i talkshows etc. etc.
Nelson-Freeman

Nogen kalder dem pletter, andre kalder dem fissemagneter

Afrikaner

To ukendte afrikaner med deres barn. Vi gætter på, at en af de 3 er Mandela, da de alle sammen godt kunne passe på signalementet af ham.

Nelson Mandela er en kendt fredsbekæmper, som er født i Sydamerika i 1918. Nelson døde 5. december 2013

I hans unge år var han pianist i enmands bandet "Mozart Soul Cover Band". Senere fik den gode Mandela andre interesser og begyndte at spille amerikansk football fodbold, hvor han stiftede den populære liga "Youth League" med hans makker, Oliver Tambu. Her fik han massiv succes ved at støtte apartheid. Dette medførte regler om at quarterbacken kun måtte være hvid. De farvede mennesker, som Mandela er i ledtog med (det er en ond cirkel!), levede udelukkende af bananer og lidt oregano. Deres møder skete rundt om en bananpalme, hvor de alle lå i hængekøje, hvor de fik tilnavnet "de sorte slyngler". De blev karakteriseret ved at have meget brede næser, meget kønsmodne og utroligt krøllet hår.

Da Mandela blev 30 år, trak han sig tilbage fra professionel fodbold og indtrådte i partiet "apart-heid-go-go!", som går ind for at bananer og hængekøjer skal være gratis for alle, og at alle negere skal være hvide som Michael Jackson. "Mandela-æraen" sluttede i den 23. december 1999, da Sydafrika løb tør for banansmoothier.

"Nelson Mandela var ikke ligefrem den skarpeste kniv i skuffen - men han var meget god til mørkegemme"

~ Pia Kjærsgaard om Nelson


Se ogsåredigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.