Spademanns Leksikon

Her ses gruppebilledet af Hitlers selvmords SS-korps bombe afdeling, i fuld gang med at hjælpe deres leder til sejr mod anti-genbrugs folk i Tyskland og omegn, de blev ikke set siden.

Nazisme er en ekstrem holdning omkring hvordan man bør genanvende gamle penalhuse.

Hvis du er tilhænger af Nazismen er du nødvendigvis Nazist. Nazist er en forkortelse for: Naturligt Afvigende Zebra I Sin Trykbeholder. Mange tror fejlagtigt at hagekorset har en forbindelse til Nazisme, men dette er yderst usandsynligt da hagekorset i virkeligheden er et "blueprint" over en yderst avanceret fiskekrog. NASA (Nydere Af Sildenes Ankomst) arbejder ikke sammen med dem. Bananer er ikke deres favoritspise.

"Jøder smager godt. Nom nom nom nom."

~ Sigurd Heilmer om jøder og gasovn

. "Det nazisterne gjorde, var ikke så slemt."

~ Stefan Jensen om om at gasse jøder og manipulere tyskere.

"Jøder? Det var bare gas."

~ Pia Kjærsgaard om jøder og gasovn

.


Adolf Hitler[]

Jeg vil ganske kort her berette, hvorfor Hitler mange gange fejlagtigt betragtes som Nazismens onde korrupte leder. Han var godt nok ond og korrupt - men på ingen måde Nazismens leder.

Hitler var i sine unge dage meget (!) miljøvenlig, og det førte til, at da han overtog magten i Tyskland gik han ind for genanvendelse af penalhuse. Han udbredte derfor Nazismen - altså genbrugen af penalhuse. Typisk blev disse huse renoveret og der blev installeret gas og air-condition.

Derfor er han mange gange kendt som lederen af Nazismen - endog som skaberen. Det er ikke sandt, da princippet blev grundlagt af Gud i det Herrens år 232.

Hitlers livret var surkål, som han selv dyrkede i et drivhus. Han havde en svaghed for at shoppe, og faktisk købte han sig til sin kone Eva. Ikke blot købt han hende, han charmerede hende med sit fipskæg!

Nazismen dannes[]

Her skal vi kun kort berette om dannelsen af Nazismen.

Den blev opfundet af Gud, men en stor del af æren må tilhøre Helligånden og Jesus, da disse ustandseligt kom med gode forslag og indvendinger.

Nazismens undersåtter[]

Hitlers håndlangere SS-korpset (skovens spejdere)var med til at gøre Hitlers drøm om genindførsel af genbrug af penalhuse til virkelighed, ved at lede alle skraldespande og containere igennem efter skrald. (Hvis du har set et billede af dem, kan du helt sikkert nikke genkendende til, at de altid opholdt sig på genbrugsstationer eller i nærhedens af et cafeteria, hvor de drak te og spiste deres medbragte madpakke, mens de holdt øje med alle de forbigående miljøsvin, ude på gaden, klar til at slå til, og bekæmpe dem!) SS-korpset gik dog i opløsning efter at Hitler havde sin berømte tale ved Berliner Dom, hvor han råbte de berømte ord:

"Ich bin ein geile mächen"

~ Adolf Hitler


Nazistiske opfindelser[]