FANDOM


Naturgas som drivkraft Alle mennesker består af 73,1 % naturgas. Uden den ville vi ikke være i stand til at overkomme daligdagsopgaver, så som at afskaffe et lig eller deltage i OL mesterskabet i vinkeskjul. Naturgas består af en fjerdel mavesyre, tre ottendedele sydfynsk landgangsskinke, to firetyvendedele livsglæde og to tredjedele potteurt.

Naturgassens historie Naturgassen har eksitsteret lige så længe, som julemanden ikke har skiftet underbukser. (Det ved vi jo alle hvornår fandt sted) Det var en mørk sommer morgen, købmanden rullede med tungen og Ole havde ikke bukser på. H.C Ørsted, fandt sin vej frem mod årtusindskiftet, hvilket var kroen i byen han boede i. (Forstår godt forvirringen) Der mødte han den sædvanlige Stuart, som sad og passede sig selv med et glas Funsaft i sin højre fod. Ørsted satte sig på Jens skød og i det øjeblik gik det op for ham at han havde glemt at børste tænder. Han rejste sig op og lige i det han stod så mellem-stor han var, slog han en prut. Naturgassen var fundet! Den dag blev det fejret med skyr, leverpostej og saltkød. (Det var der dyrelægensnatmad blev skabt, men det er en historie for en anden gang)

Så det er derfor at vi bruger badeænder når vi bader i vand, som er blevet varmet op af naturgas, fra H.C Ørsteds tarmsystem.

M

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.