Spademanns Leksikon
Advarsel.gif
Advarsel
Denne artikel vil afsløre vigtigte og hemmelige dele af plottet og handlingen, som f.eks. at:
Konoha bliver totalt udslettet og kun de mest vigtige personer overlever!

Naruto er en utroligt melodramatisk japansk manga- og animeserie, der handler om en småforvirret hyper hovedperson (der sjovt nok hedder det samme som seriens titel (originalt ikke sandt?)), som bor i en landsby fyldt med noget der minder om ninjaer.

Hele serien om handler hans triste forsøg på at blive ninjaernes leder og besejre og dræbe alle dem der kalder ham retarderet. Derfor vil serien sandsynligvis ikke få nogen ende, da alle de andre personer i serien deler denne indstilling.

Personer i serien[]

  • Naruto - Seriens sølle undskylding for en hovedperson. Han ønsker at blive en rigtig sej ninja der er god til kæmpe imod andre ninjaer, hvilket aldrig vil lykkes fuldstændig. Det eneste han faktisk er rigtig god til er at holde "dybe" dramatiske taler om sit sørgelige sørgelige forældreløse liv, der ville kunne bringe en hvilken som helst anden anime til skamme. Til gengæld får disse taler både ham selv og hans modstander til græde ukontrollabelt. Han er der ud over også en meget forvirret lille dreng, der i bogstavligste forstand splitter sig selv op i flere personligheder igennem hele serien, oven i det forvandler han sig hele tiden til en kvinde, hvilket afslører at han også er i dyb tvivl om sin sande seksualitet, hvilket manifesterer sig i voldsomme frustrationer, der får ham til at kysse en dreng, på trods at han påstår, at han er til kvinder.
  • Sasuke Uchiha - En prototype på alle japanske tegnefilms seriøse og stille fyr der gemmer på en dyb hemmelighed. Han er konstant grebet af angst og depression, og er derfor med garanti selvskader, fordi han hele tiden render rundt med knive og andre skarpe ting.
  • Sakura Haruno - Eneste pige på Naruto og Sasukes hold. Intelligent, men bare generelt ubrugelig og overflødig. Derfor ikke flere detaljer her.
  • Kakashi Hatake - Ninjamesteren for Naruto, Sasuke og Sakura hold. Han går rundt med en evig skam over hans hæslige tænder, og derfor skjuler han dem konstant bag sin maske.
  • Orochimaru - Seriens hovedskurk, der er spillet af Lord Voldemort og Michael Jacksons søn Romero Jackson, er en ond ninja der træner unge halvnøgne drenge i farlige ninjateknikker som en form for mærkelig hobby. Desuden elsker han at bruge alle mulige tilfældige menneskelig til sine mærkelige eksperimenter.
  • Hinata Hyuga - Narutos hemmelige beundrer. Hun bruger nogle underlige kontaktlinser, så hendes øjne bliver næsten helt hvide, og får ufattelig meget blod til sine øjne, når hun får et ondt blik. Desuden skyldes hendes forelskelse i naruto sandsyneligvis hans kønsobjekter da Hinata har røngtensyn.
  • Hokage'en - Rektoren på Naruto's skole, og Gammelsmølf´s lillebror. Han har været Orochimarus lærer, hvilke beviser at det er hans skyld at Orochimaru nu mobber Naruto. Hans kæledyr er en abe, som kan blive til en pind, og åbenbart er klogere end ham, hvilke ikke siger så lidt om Hokage ham selv. Denne mand har kedet sig hele sit liv, eftersom han kan alle håndtegn og diverse kombinationer i hele verden. Dette gør ham til galaksens mester i Sten, saks, papir.