FANDOM


Byskilt

NAKSKOV

"Nakskov... Æh... Er det i nærheden af Århus?"

~ Den gennemsnitlige dansker om Nakskovs placering på landkortet


"Nakskov... Næh... Det er da vist en by i Rusland"

~ Den gennemsnitlige dansker om Nakskovs placering på globussen


Nakskov er en dansk by med 14.234 indbyggere (2006) 2.324 indbyggere (2017). På trods af byens ganske pæne størrelse, har man endnu ikke fundet ud af, hvor den helt præcist ligger. Wikipedia påstår skråsikkert, at de ved, hvor Nakskov ligger. Mange mener dog, at de blot gætter.

Videnskaben og Nakskovredigér

Adskillige PISA-undersøgelser har påvist, at skoleelever i Nakskov har et marginalt større kendskab til Nakskovs placering end andre danske skoleelever. Men om dette blot er statistiske fluktuationer, vil senere undersøgelser forsøge at afdække. Skulle Nakskovs ungdom vise sig at være mere bevidst om Nakskovs geografiske placering, så tyder det på, at der i fremtiden vil sprede sig et større kendskab til Nakskovs placering, især blandt Nakskovs ungdom. Det schweiziske Vitamininstitut har i mellemtiden foranstaltet en undersøgelse af, hvor stor en procentdel af Lollands befolkning der vil være egnet som reservedele for transplantationer.

Nakskovs demografiredigér

Nakskov er kendt for at være stedet hvor nærighed bliver indført som fag i skolen, da samtlige indbyggere lever af overførselsindkomst. En typisk folkeskoleeksamen afsluttes med et praktisk kort i hånden, ned til nærmeste arbejdsformidling. Dog bliver man ikke taget i hånden derned mere, det blev skåret væk da de røde kom til magten i 87.

Druk er en nationalsport på Lolland, og her repræsenteres Nakskov flot på listen. Lokalsprøjten berettede endda engang om en mand foran Gåsepubben, der var så fuld at han havde glemt at tømme tarmen flasken!

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.