FANDOM


(m)
Linje 1: Linje 1:
{{citat|Hun kunne godt få lov til at vaske '''mine''' sokker|lillebror|naboens datter}}
+
{{citat|Hun kunne godt få lov til at vaske '''mine''' sokker|Lillebror|naboens datter}}
   
Du kender det sikkert godt. I alle de år hvor du har kigget på naboens datter, har hun været fladbrystet, skutrygget og haft flere forskellige tandbøjlsesæt i ucharmerende farver. Så du holder op med a kigge og går efter [[hende den lækre fra parallelklassen]], indtil den dag da hun bliver hentet af [[ham den smarte fra handelsskolen]] og du opdager at hun er sprunget ud som en smuk tusindfryd - men nu er det for sent at gøre noget ved det.
+
Du kender det sikkert godt. I alle de år, hvor du har kigget på naboens datter, har hun været fladbrystet, skutrygget og haft flere forskellige tandbøjlesæt i ucharmerende farver. Så du holder op med at kigge og går efter [[hende den lækre fra parallelklassen]], indtil den dag, da hun bliver hentet af [[ham den smarte fra handelsskolen]] og du opdager, at hun er sprunget ud som en smuk tusindfryd - men nu er det for sent at gøre noget ved det.
 
[[kategori:lækre piger, du måske har en chance hos]] [[kategori:fænomener]]
 
[[kategori:lækre piger, du måske har en chance hos]] [[kategori:fænomener]]

Versionen fra jun 20. 2007, 20:46

"Hun kunne godt få lov til at vaske mine sokker"

~ Lillebror om naboens datter


Du kender det sikkert godt. I alle de år, hvor du har kigget på naboens datter, har hun været fladbrystet, skutrygget og haft flere forskellige tandbøjlesæt i ucharmerende farver. Så du holder op med at kigge og går efter hende den lækre fra parallelklassen, indtil den dag, da hun bliver hentet af ham den smarte fra handelsskolen og du opdager, at hun er sprunget ud som en smuk tusindfryd - men nu er det for sent at gøre noget ved det.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.