FANDOM


m
m
 
Linje 1: Linje 1:
'''NITEC''' er en flok <s>[[geni]]ale [[hackere]]</s> [[ud]]uelige [[Panser|klap]]hatte, ansat [[under]] ''[[Dansk]] [[Politi]]'', som formodes at tage sig af it-efterforskning i [[cyberspace]]<ref>[[Det]] [[er]] [[dog]] endnu ikke [[lykke]]des for [[dem]] at lokalisere "gerningsstedet", [[selv]] [[om]] de har ledt i [[Blå Bog|Kraks]] [[vej]][[vis]]ere og kigget efter på [[Google Earth]]</ref>. Fysisk er enheden placeret på [[Randers]] [[Pol]]itigård.
+
'''NITEC''' er en flok <s>[[geni]]ale [[hackere]]</s> [[ud]]uelige [[Panser|klap]]hatte, ansat [[under]] ''[[Dansk]] [[Politi]]'', som formodes at tage sig af it-efterforskning i [[cyberspace]]<ref>[[Det]] [[er]] [[dog]] endnu ikke [[lykke]]des for [[dem]] at lokalisere "gerningsstedet", [[selv]] [[om]] de har ledt i [[Blå bog|Kraks]] [[vej]][[vis]]ere og kigget efter på [[Google Earth]]</ref>. Fysisk er enheden placeret på [[Randers]] [[Pol]]itigård.
   
 
== Nytteløse ==
 
== Nytteløse ==

Nuværende version fra mar 8. 2015, 23:24

NITEC er en flok geniale hackere uduelige klaphatte, ansat under Dansk Politi, som formodes at tage sig af it-efterforskning i cyberspace[1]. Fysisk er enheden placeret på Randers Politigård.

Nytteløse redigér

Dog er det ikke gået op for NITEC, at de fleste cyberkriminelle er udlændinge fra primært ikke-vestlige lande, og enheden er derfor totalt magtesløse og til grin - også udenfor cyberspace.

Spoofredigér

De cyberkriminelle har så lidt tro , at de nogensinde vil blive fanget af NITEC, at de har udført ny cyberkriminalitet, hvor de har truet uskyldige internet-civile med at de ville få låst harddisken på deres computer, hvis ikke de indbetalte 1.000 kr til NITEC.[2]

Insidiøse litoterredigér

  1. Det er dog endnu ikke lykkedes for dem at lokalisere "gerningsstedet", selv om de har ledt i Kraks vejvisere og kigget efter på Google Earth
  2. (som i virkeligheden var den cyberkriminelle, der udgav sig for at være fra NITEC)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.