FANDOM


Musikanmelder

En vildtlevende musikanmelder. Få sekunder efter at dette billede blev taget, var fotografen død. Endnu et offer for de nådeløse musikanmeldere.

"Betragt alle kritikere som nyttesløse og farlige."

~ Det futuristiske manifest

"Musikanmeldere er farlige og skal behandles derefter. Men de smager nu godt i en rødvinssauce."

~ Jamie Oliver

"Crikey, a music-critic, one of the world's most dangerous animals."

~ Steve Irwin

"Musikanmeldere er som røvhår - fulde af lort"

~ Rihanna om et dårligt album


Musikanmeldere er et af verdens farligste dyr, og med sikkerhed det farligste pattedyr i verden. Oprindeligt fandtes musikanmeldere kun på det europæiske kontinent, men de har sidenhen spredt sig til resten af verden, i takt med at europæerne satte ud for at opdage sig selv og verden. I dag trives musikanmeldere i hele verden og bliver mange steder betragtet som skadedyr, blandt andet i Australien, hvor de er med til foresage erosion og udryddelse af flere indfødte dyr.

Jagtmetoder redigér

Som en effektiv og brutal dræber, har musikanmelderen udviklet en særdeles effektiv og brutal jagtmetode. Normalt vil musikanmelderen kaste sig over en uskyldig musiker med unødig hård kritik. På den måde nedbryder musikanmelderen musikerens selvværd, og driver sit offer til selvmord. Når musikeren har slået sig selv ihjel, vil musikanmelderen fortære ådslet. I træge tider vil musikanmelderen dog ty til direkte mord for at skaffe føde, og det ikke kun på musikere.


Levesteder redigér

Selvom at musikanmelderen lever i stort set alle afkroge af verden, så fortrækker den redaktioner på magasiner, blade og aviser. Mange steder i verden lider af overbefolkning af musikanmeldere, på grund af den relative lethed musikanmelderen har ved at overleve og reproducere. Problemet forværres ved at nogle folk tror at de kan holde musikanmeldere som kæledyr. Selv som at de er søde når de er små, så bliver de hurtigt voksne og er oftest for stor en håndfuld for den utrænet husdyrsholder. Husk, hvis du har en musikanmelder derhjemme, så må du ikke sætte den fri i naturen. Dette er strafbart med både bøde og fængsel. Tilkald i sted for politiet. Hvis du selv anmelder din musikanmelder, vil du ikke blive sigtet for kriminalitet og musikanmelderen vil blive destrueret. Du vil endda få en lille hæderstitel som musikanmelderanmelder.

Hvis du ser en musikanmelder redigér

Advarsel

Hold øje med disse skilte, de kan redde dit liv.

Skulle du være uheldig nok til at støde på en musikanmelder, så forhold dig roligt. Hvis musikanmelderen ikke har set eller lugtet dig, så forlad området omgående, men forsigtigt. Tilkald din lokale hjemmeværnsdeling, som vil sørge for at få nedjagtet musikanmelderen. Hvis du er blevet set af musikanmelderen, så forhold dig i ro og betragt dens opførsel. Virker den uinteresseret, så forbliv i ro, indtil den har forladt området. Virker den derimod aggressiv, så sørg for at kaste alt mad du har på dig væk i retning af musikanmelderen, for at aflede dens opmærksomhed. Virker det ikke, så spil død. Da musikanmelderen sjældent spiser ådsler den ikke selv har slået ihjel, er dette en effektiv overlevelsestaktik. Er du selv musiker og støder på en musikanmelder, så anbefaler Dansk Rocksamråd at du beder til alle de guder du kan tænke på, for så er du så godt som død. Der findes kommercielt fremstillede anti-musikanmelder sprays, men da resultaterne varier maget, er dette bestemt ingen sikker løsning.

Se også redigér

Externe Links redigér

Dansk Rock Samråd, indholder mange nyttige tips til hvordan man undgår og overlever et musikanmelder angreb.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.