FANDOM


Mukhtar

Mukhtar er en af hverdagens helte, men desværre er han ikke virkelig. Til gengæld er buschauffører de eneste der passer deres arbejde

Bouncywikilogo
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om en:Mukhtar.

Mukhtar Muhammed er en ypperlig repræsentant for denne kategori.

Han er på rekordtid blevet kendt gennem Youtube, da han er den eneste i verden som passer sit arbejde. Det er hans skyld at man roligt kan sætte arbejdstiden op - han ville være den eneste der ville lide under det, da resten af arbejdsstyrken er på Facebook i halvdelen af deres arbejdstid.


Sandheden redigér

Desværre må vi dryppe malurt i bægeret. Alle der er blevet kendte i virale reklamer springer kort tid efter ud som sig selv og sammenholdt med at Mukhtar på arabisk betyder "Den udvalgte" er der rimelig grund til at tro at det er den somalisk-fødte skuespiller Ali Muhammed der er på spil.
Men indtil da vil vi ikke ødelægge noget her men glæde os over at det er lykkedes at få omverdenen til at tro at det er passagererne som synger i Danmark og ikke buschaufføren[1].


Noter redigér

  1. Forfatteren til denne artikel har personligt hørt en rettroende buschauffør bede én af de fem gange hans tro foreskriver mens han kørte bussen
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.