FANDOM


MuddiOgSalamidrengene

Muddi og hans kumpaner er (trods de ligner) ikke er en flok misklædte pædofile. I stedet for har de en fanskare der er større end Martin Henriksen og er tilmed én af de danske værdier.

Opvækst redigér

Muddi blev til under en forestilling på Folketeateret, hvor to rædsomt dårligt påklædte skuespillere foregav at have sex med hinanden. Tøjstilen er derfor, måske ikke overraskende, langt fra prangende.

Karriere redigér

Muddi indså i en relativ tidlig alder, at han absolut ikke var skuespillermateriale ligesom sin mor og far, og besluttede sig i stedet for at påbegynde en musikerkarriere i stil med Rasmus Seebach og Medina (sangerinde) (der ganske ligesom Muddi, ej heller kan synge).

Fanskare redigér

Uden at vide af det, har Muddis elendige flair for mode, tiltrukket en større del af byens bøssemiljø måske særligt grundet det stærke overforbrug af neonfarver generelt. Muddi lever dog lystigt videre i fantasien om at hans tøj ikke fejler noget, og at folk blot er ovenud lykkelige for hans musik. Da danskerne har et meget tolerant samfund, har politikerne besluttet at gøre Muddi og hans kumpaner til en af De danske værdier.

Muddi's kumpaner redigér

Skipperkaj redigér

Ja.. rigtigt gættet, er Skipperkaj ham idioten der er klædt ud som matros. Skipperkaj er glad for store bryster (altså.. ikke hans egne) og så tygger han i øvrigt MatadorMix i stedet for skrå, da han er allergisk overfor rusmidler.

Doktor Leve-sten redigér

Et plagiatfjols af dimensioner, der tror han selv har opdaget det halve af afrika gennem en gammel kikkert han har arvet fra sin farmor. I virkeligheden er hans rigtige navn Nils med stumt e (imellem "i" og "l"), men det har været for kompliceret at forklare på pladecoveret, givet publikums gennemsnitlige IQ.

Den asiatiske Herr Flick redigér

Som brillerne antyder, har denne herre tidligere deltaget i en sjov serie om en fransk café-ejer under 2. verdenskrig, men efter serien blev afsluttet, havde han ikke længere noget at lave. I stedet for blev han venner med Muddi, da de begge to mødtes i Thailand for at finde deres (i dag) respektive koner.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.