FANDOM


Mrbean

Mr. Bean prøver med et dyt i bamsen og at krybe i dåsen på samme tid.

Mr. Bean har, før han fik den store seksuelle fornøjelse af at være Madonna's personlige lapdanser, været en skændsel for samfundet, ved at udmærke sig i at gå på druk på bøssebare, lave seksuelle overgreb på sin Teddybjørn og op til flere gange, forsøgt sig med absurde pædofilistiske overgreb på Droningen af England. Mr. Bean er også den eneste nulevende wookie i dette solsystem.

Historie redigér

Louise Pedersen er hans kone.

Barndom redigér

Mr. Bean startede som en lovlydig bondeknægt på sin far, Kidney Bean's, grundskole for små skoleklare drenge. Da der en dag kom en jæger forbi og troede at Mr. Bean var en usædvanlig grim grindehval, fangede han ham i sit net og tog ham med hjem.
Da jægeren fandt ud af at hans fangst ikke var en blåhval alligevel, tog han Mr. Bean til sig og lærte ham alt hvad han nu ved. Det forklarer hvorfor Mr. Bean stoppede med at bruge kondom i 70'erne.

De svære teenageår redigér

Da Mr. Bean var kommet op i teenagealderen, løb han hjemmefra, på grund af nogle personlige komplekser som omhandlede at han ikke ville spise sin skovsneglegryde op. Ude i den farlige vilde natur levede han af grene og blade fra det berygtede Egetræ, hvilket endnu engang fortæller os hvorfor han altid spiser grene nytårsaften.

De vilde eventyr redigér

Efter mange år, hvor Mr. Bean havde oplevet alle disse uhyggelige eventyr som Snehvide, den Lille Rødhætte og Titanic, vidste han at det nu var hans tur til at komme ind på HALDCLAUS[1]. Han skrev i alt 23 anøgninger, men han kom aldrig ind. Derfor endte han op som trækkerdreng, og Den Chance benyttede Madonna, i dét hun var ude for at lede efter hendes forlængstforsvundende ungdom, og lige dér hvor hun tænker "Screw it, i'll by another one", ser hun hendes nye talent, vores allesammens Mr. Bean. Sådan startede hans karriere. Og det sluttede også nogen lunde i samme stil, bortset fra at han blev fuldtidsalkoholiker sammen med den lokale hjemløse som blev kaldt for Smølfen, og sammen udviklede de et hedt og romantisk forhold der varede lige til Dommedag.

Noter redigér

  1. * Hollywood's Akademi for Lavtsindede Drenge, Citroner og Alle der Uden videre har faret vild i en Skov
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.