FANDOM


Mormor-Grethe

Mormor Grethe - med pels og i fuld effekt. Det swinger sgu'!

Mormor Grethe er en dansk kunstner, visesanger, rapper og "rapkæftet kælling", som altid er klar til at underholde til familiefester og på nationalt tv.

Baggrundredigér

Grethe er født i Jylland i 1953. Hun er mor til et eller flere børn, hvoraf et eller flere af disse igen har fået et eller flere børn. Disse børn er så igen Grethes børnebørn, og et eller flere af disse hedder "Malthe".

Ingen Wikipedia
Dem der bare kender en lille smule til det pauseklovnene inde hos Wikipedia laver, skal prise sig lykkelige for, at der ikke findes en artikel om Mormor Grethe derinde.
Google2
Den mægtige søgerobot Google er fuldstændig pjattet med Mormor Grethe.

I gennem Grethes liv har hun[1] lavet en eller flere sange, hvoraf mindst én af dem er fremført som en "Rap". Titlen på dette specifikke nummer er så igen "Malthe"
Hvis Grethe har flere børnebørn ved navn "Malthe", så findes der måske mere end én rap fra hende med titlen "Malthe". Det er dog - omstændighederne taget i betragtning - meget lidt sandsynligt, at der skulle være den store variation de måske flere forskellige "raps" om "Malthe".

Grethe er en erfaren sanger, entertainer og rapper. Hun fremfører sine acts stilrent, velforberedt og professionelt. Der er aldrig nogen slinger i valsen, når Mormor Grethe til en familiefest spiller op til dans. Nogen gange har hun brug for at "varme sin stemme op", og her kan en snaps vist være mere end tiltrængt. Men hvad pokker!? Hvem har det ikke sådan, når man står over for en væsentlig og skelsættende begivenhed i livet.

X-faktor 2010redigér

Grethe synger bukserne af Soulshock
DK X Factor 2010 - Rapper Mormor Grethe

DK X Factor 2010 - Rapper Mormor Grethe

...selvom der nok skal lidt mere til
I det herrens år 2010 valgte Grethe at stille op i årets "X-faktor". Hun har sandsynligvis været beruset af den vanvittige succes og det stormende bifald, som hun modtog til "Malthes"[2] barnedåb. Ellers var hun bare slet og ret beruset! Døm selv...

Ved "audition" til "X-faktor" blev den så gode og professionelle Grethe ydmyget på det groveste af den nu så onde og uforstående Pernille Rosendahl. Det var ganske forfærdeligt, og henstår den dag i dag som en af de største skandaler i nyere tv-historie. Grethe gik ikke videre til hovedturneringen, hvilket i øvrigt bringer hendes præstation på fuldstændig samme niveau som samtlige medlemmer af det såkaldte band “One Direction". Det er smukt!

Nå men - Pernille, Remee og ham der med de blegede tænder deltog straks i den hemmelige og lyssky konspiration: "Grethe må ikke have en chance, for hun er en rapkæftet kælling, der bare vinder hele lortet, hvis hun får lov til at slippe igennem!". Og den slags kan man ikke have, da Grethe efterfølgende ville sætte sig så tungt på hitlisterne, at pladebranchen i samlet helhed ville være nødt til at dreje nøglen.
Præcis så talentfuld er Mormor Grethe! Men da hun ikke havde pladekontrakt med nogle af "De store", så måtte hun tage til takke med en ikke alt for høflig afvisning fra de tre indspiste dommere!

30px-Cquote1 svg Jeg syntes ikke at det der i orden, det dér de gør. 30px-Cquote2 svg
Mormor Grethe om de onde dommere


Skandale!

Hvad er det lige med efternavnet?redigér

Som alle andre deltagere i "X-faktor", så har Grethe jo naturligvis ikke noget efternavn. Det ligger sådan lidt i konceptet, og det er ikke noget du skal tænke for længe over. I det mindste har hun fået lov til at beholde sin titel, så hun stadig er "Mormor".

Hvor er Grethe nu?redigér

Helt ærligt: Det aner vi ikke!

Bedste bud er, at hun er i gang med at skrive en rap til "Malthes" konfirmation eller studentereksamen. Hvis det skulle vise sig, at der er flere "Malther", så er hun så så naturligvis i gang med flere sange.

Det har ikke været muligt at opspore Grethes bookingbureau. Det ville ellers være fedt at have hende til at komme og performe et act til en kommende fest.

Måske finder "Malte" en dag ud af, at hans Mormor Grethe er en stor og anerkendt rap-stjerne. Det vil helt sikkert gøre ham stolt!

Ubetydelige noterredigér

  1. I følge eget udsagn.
  2. Eller var det bare én af "Maltherne"? Vi ved det faktisk ikke...
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.