FANDOM


SF

Dette er ikke mongoler men som alle kan se SF'ere (nogen mener at det er det samme). Mongolerne er selvfølgelig gemt nede i kassen i form af nogle sympativækkende brochurer om det stolte folke slag.

Mongoler (latin: Pandureal Wienerschnitzelsen Schmetterlingeren) er kendt som det trusseløse folkeslag uden helt selv af vide det.

Mongoler er også meget kendt for deres store tunger, deres imponerende ridefærdighed, og ikke mindst men for deres "Havregryn ahornsirup"-ret.

Fund redigér

Mongolerne blev fundet af et meget berømt man, ved navn August Mongolen. Han viste dem vejen til Mongoliet, hvor han trænede dem til kamp. Efter nogle måneder havde han en hel hær af mongoler, som blev ved med, at bolle hindanden, og på den måde kom der flere og flere mongoler til hæren. D. 28 December 2002 tog hæren til Danmark for, at overfalde Amin Jensen. Det var en brutal kamp, hvor mange mongoler måtter lade livet, fordi baré et slag fra Amin´s mave var nok til, at slå en af dem helt ud, men til sidst fik de ham ned med nakken. Amin Jensen er nu i dag formand for DMF. Dansk Mongol Forening.

Mongolisme redigér

Mongolisme er en kromosom-defekt som giver folk en diffus lyst til at kæmpe for Mongoliets frihedsrettigheder i forhold til undertrykkerne fra Risland på trods af at landet ligger omme på den anden side af Jorden - omfangsmæssigt kun overgået af nepalisme, taiwanisme, tibetanisme, burmanisme. Disse mongoler samles til en Mongolian Barbecue hvor de bliver ordentlig stegt igennem af en kok med en meget stor kniv. Mange falder desværre fra da der ikke er internet i Mongoliet. Andre adopterer en mongol som kommer kørende hertil på en cykel med SF-mærker på siden.

Kendte som er mongoler redigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.