FANDOM


Black40 40 Denne artikel er sort snak.
Det vil sige, at den ikke er sjov - nærmest kedelig og helt uforståelig. Med andre ord: sort

Den bør snarest muligt peppes op med nøgenbilleder af forfatterens søster, og samtidig kunne forfatteren med god samvittighed tage et kig på: Spademanns Leksikon:Vær sjov, ikke dum.Mogens Mogensen er en færøsk mand fra Fyn der har hår under armene.

Ugly fat man picture- funfry1

Ædru Mogens Mogensen i 1982

Mogens' livredigér

Mogens blev født på Færøerne den 26. december 1934. Hans forældre kunne ikke lide ham. Han kunne godt lide at gå rundt med gummi og at have en appelsin op i røven og kebab i bukserne. Han blev drillet i skolen, fordi der engang blev spildt appelsinsaft på hans stol. Kammeraterne troede, det var tis. Da han var ung, blev han fuld på en færge. Så blev han sejlet til Fyn. Der gik han rundt og var fuld resten af sit liv, indtil han besluttede sig for at skrive et digt - og det gjorde han så. Dette digt blev skyld i Muhammed-tegningerne og hedeslaget på Bornholm - derfor blev Mogens Mogensen Danmarks verdens mest hadede mand.

Mogens' dødredigér

Mogens faldt over en spade den 13. januar 1989. Da han rejste sig op, faldt han bagover. En oprejst pind ramte appelsinen i hans røv, så den blev presset op og moste hans indvolde ud af hans mund. Så blev alle glade.

Mogens' interesserredigér

Mogens var meget interesseret i frimærker. Hans frimærkesamling var den største i verden, det var der ingen der vidste, muligvis fordi alle er ligeglade. Han havde 17.546.268 forskellige frimærker; alle sammen med Dronning Margrethe på. Han var stor fan af Dronning Margrethe. Han kunne godt lide at slikke på hendes tænder på et billede af hende, og han så animeret porno med Margrethe i hovedrollen. Hans anden hobby var at skyde appelsinen i hans røv ud for fuld fart ved at udløse tarmgas fra endetarmen. Derudover kunne han godt lide at blive fuld. Han var fuld 99% af sit liv. Resten af tiden lavede han sine andre hobbier. Han boede hjemme hos sin afdøde mor.

Amusing-drunk-dude

Mogens da han prøvede stoffer i 1987

Mogens' fulde navnredigér

Mogens Mågens Mågæns Måwns Måvns Mownz Movnz Mouens Måuens Måuenz Mouenz Måwæns Måvæns Mogæns Mogænz Mågenz Mowns Movns Movenz Mowenz Movænz Mowænz Mowæns Movæns Mogns Mognz Mouæns Måuæns Movens Mowens Mowns Movns Mogensen

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.