Spademanns Leksikon
Spademanns Leksikon
Bouncywikilogo.gif
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Mogens Glistrup.

Mogens "Mad dog" Glistrup var en kendt og berygtet landsbytosse politiker og advokat.

Tidlige Liv[]

Mogens Glistrup blev født ved et uheld i 1926Bornholm. Begge hans forældre var meget grimme, og det gik hårdt ud over lille Mogens. Allerede i skolen fandt man ud af, at han var racist. En dag i fjerde klasse sømmede han en muslims ben sammen med en schæferhunds. Muslimen døde, og Mogens fik et hædersbevis, personligt overrakt af Adolf Hitler.

Glistrup vandt også den eftertragtede Fyens Stiftstidende-pris som årets mand i 1923. Af forunderlige og uforklarlige årsager har han dog ikke vundet den siden.

Mogens viste allerede i en tidlig alder, at han var meget glad for indvandrere og tilbragte mange timer i ghettoen med sine venner Mohammed, Ahmed og Lars.

Politiske Liv[]

Mogens på en karaoke-bar sidste år

Opmuntret af denne succes valgte Glistrup at fortsætte med at angribe tilfældige muslimer (som han takket være sin bornholmske opdragelse kalder for muhamedanere). Derfor skabte han Fremskridtspartiet i 1972.

Efter i 1973 at have bedækket Christiansborg med jord og sten, blev Glistrup i 1983 smidt i fængsel for hærværk. Samtidig overtog Pia Kjærsgaard Fremskridtspartiet. Glistrup var, takket være hurtigt fremadskridende sindssygdom, overbevist om, at Pia Kjærsgaard var muhamedaner og troede derfor, at det hele var et muslimsk komplot.

Glistrup svarede igen ved at skrive en masse racistiske bøger op igennem 1990'erne. Desværre for Glistrup var Adolf Hitler død for længe siden, og den nu afdøde krigsforbryder kunne derfor ikke overrække ham flere hædersbeviser.

Senere Liv[]

På sine gamle dage blev Glistrup en gammel og småforvirret mand, der boede i et kolonihavehus på sin hjemø. Hans have skulle i dagene op til hans død have været fyldt med dødsfælder, da han var enormt bange for at en flok polkaprikkede, lyseblå, ildspyende muhamedanere ville bryde ind i hans hus i løbet af nattens mulm og mørke, for at stjæle hans saftevand og kage.

Denne forestilling var dog blot et fældende bevis på, at Glistrup altid havde været en smule sindssyg. Der er nemlig intet af værdi at stjæle på Bornholm.

Død[]

Mogens Glistrups død indtraf i 2008, da de danske aviser ikke længere gad trykke hans læserbreve. Hans eneste tilbageværende eksistensgrundlag forsvandt derfor fuldstændigt.

Mogens blev sidst set vandrende ud imod den bornholmske ødemark med sin forfatterpen i hånden og et desillusioneret udtryk på sit ansigt. Ifølge øjenvidner fordampede han bogstaveligt talt ud i den blå luft.

Andre mener dog at han blev voldtaget til døden af en svensk pige-bande, også kaldt "Pärlekompisserna".

Se også[]