FANDOM


Moderkage

Da vi desværre ikke kunne udlevere smagsprøver fra en moderkage har vi dette unikke billede, som bliver brugt i undervisningen til jordemoder-uddannelsen.

30px-Cquote1 svg Hvis din mor bager en kage, må dette nødvendigvis være en moderkage. 30px-Cquote2 svg
Gud om kvinder
30px-Cquote1 svg Hej jeg vil godt købe fire moderkager, og de må godt komme i en pose 30px-Cquote2 svg
Nystartet tømrerlæring hos den lokale bager

Moderkage (latin: Matris crustulum "din far") er udviklet i Frankrig under borgerkrigen i år 1276, da Napoleon besøgte din mor under belejringen af Jylland. Da denne belejring varede flere nætter og dage, måtte Napoleon spise sig mæt i sand og Jakabov.

"Putain de merde! Matris crustulum."

~ Napoleon om sultestejke.


Hæveprocessen

Blodet i kvinden står i forbindelse med snasket i Jakabov. Dette kan resultere i at livmodervæggen vokser og indholdet i moderens mave lægger sig tæt op sandets molekylære sammensætning. Dette giver kvinden en ustyrlig trang til at bage kage og spise Jakabov. Deraf moderkage.

Bivirkninger af moderkage

Moderkagen er på denne måde den eneste kilde til føde i ingenmandsland. Moderkagen producerer desuden viagra, og kan således grupperes sammen med kroppens andre grundstoffer. Der produceres tre typer stoffer efter indtagelse af moderkage:

Stofferne føres fra moderkagen til blodbanerne via navlen. Navlen indeholder som en spiral, som fører stofferne rundt i cirkler. Navlen er i øvrigt skabt da Chuck Norris cirkelsparkede Gud, kort før menneskernes skabelse. Dette kan læses i skabelses beretningen. Ca. tre procent af alle moderkager har udelukkende kun to af de førnævnte stoffer. Denne fejl kan være associeret til alvorlige misdannelser, der senere i livet kan føre til fødsler af feminister og andre ubehagelige kønssygdomme.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.