FANDOM


Mario-peace
Pac-man
Ecchi
LILLE KINA MAND
Adidas

Made in Japan

Denne artikels emne er lavet i Japan, landet hvor alt er muligt for 1,25 kroner! Men du kan jo være ligeglad med de små kinesiske børn, kan du ikke?


Tja... din Adidas trøje er jo begyndt at trævle op, og dine lædersko er også begyndt at lugte, i virkeligheden er det nok snarere dem der skylder dig penge?
Hvad med at ringe til Kim Bodnia lige nu og få ham til at tæve alle de dumme skævøjer?
またあなたの母と性交する

Spademanns tager på ingen måder ansvar for dine følgende handlinger!!! Jap Yamasaki JAP

WTCM

Se mit flotte design... Det er slet ikke fordi jeg bare er en tilfældig person der har fået et brev ved en fejl. Det er der jo ingen der ligger mærke til!


Minoru Yamasaki (født d. 1 i 12, 1912) er den person som fik al æren for at designe World trade center. I virkeligheden var det Albert Højstein der designede det.


Baggrund redigér

Tidlige Liv redigér

Minoru Yamasaki boede i en lille landsby i Japan. Han far var Fisker og hans mor var død i en ulykke. Når den uge Minoru ikke fik tæsk af sin far, fike han tæsk af de større børn. Det førte til at han altid var så underligt blå i ansigtet. En dag fik han en ven for livet. Det var en ældre vesterlandsk herre på 50 år, som arbejdede i et stort internationalt firma. De hyggede sig i uger sammen, og Minoru kunne til sidst ikke forstå hvorfor han hele tiden havde ondt bag i, og havde svært hved at gå.

I en alder af 12 døde Minorus far. Da han fortalte det til sin ven, tilbød han ham om at tage til USA. Det ville Minoru gerne, og de tog afsted næste dag. Der boede Minoru så. Han havde håbet på at sove i et stort amerikansk luksus soveværelse, men i virkeligheden kom han ned i en mørk kælder med alle mulige toturredskaber. Han fik en beskidt madras at sove på, og en gang i mellem kom manden ned for at lege

Da Minoru blev 18, tævede han den gamle mand ihjel, hvorefter han gik ud i den store hvide verden.

Voksenliv redigér

Da Minoru blev træt af at rende rundt i New York og sove på gaderne, fik han et arbejde på McDonalds. Han sparede penge nok sammen til at kunne købe en lille lejlighed. Der levede han resten af sit sørgelige liv


Brev fra præsidenten redigér

Minoru fik i en alder af 63 et underligt brev fra den amerikanske præsident, der skrev noget om et møder for at vise Minorus "Albert Trade Center". Under mødet blev de enige om at det skulle hedde World Trade Center, og at de straks ville bygge tårnene.

Nobelsprisen redigér

Minoru fik i 1980 Nobelsprisen for hans mesterværk. Der var noget om at en ældre herrer havde fået et hjerteanfald. Men det vat Minoru i bund og grund ligeglad med

Han brugte sin nye formue på en villa hved siden af Det Hvide Hus, og der levede han resten af sine dage

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.