FANDOM


Minestryger er et nervepirrende computerspil som følger med windows. Det handler om at undgå at ramme nogle af alle de skjulte miner som er lagt foran en. Ligesom at blive interviewet af Morten Spiegelhauer i Operation X.

Minesweeper

Uha det er spændende det her!


Sådan spiller du minestryger uden at kende reglerne (høj sværhedsgrad) redigér

  • Der er en masse kasser du kan trykke på, dem skal du trykke på.
  • Så er der en tæller foroven som tæller op af. Det kan være det antal point du får eller det kan være antal klik du har lavet med musen eller måske noget andet, hvem ved?
  • Ved siden af tælleren er der et billede af et pindsvinsfisk og tallet 15. Det betyder ikke noget.
  • Når du så trykker på kasserne forvandler de sig til tomme kasser og i nogle af dem står der et, to, tre eller fire tal. Det er vist nok nogle ekstra point du får for ramme nogle af de bedste kasser.

Så skal du bare trykke løs og undgå minerne. Men det er svært, det kan vi godt love dig! Ingen har endnu gennemført den version af minestryger.


Minestryger med de officielle regler (let til middel sværhedsgrad) redigér

Nååå ja selvfølgelig... Øh jeg mener… reglerne for minestryger er ret simple, du må virkelig være en dumpap hvis du ikke selv kan gennemskue det!

Dette er spillet for alle som overvejer at melde sig frivilligt til at demontere bomber i mellemøsten bare for adrenalin suset skyld. Det er ligesom at stå ned i Bagdad iført en bombedragt, hvor en irakisk familie er fanget i en bil, med en bevægelsesfølsom timerbombe, som viser der er 1 min tilbage før hele familien bliver vaporiseret. Du må satse hele butikken hvis du vil stoppe bomben, ellers må du leve resten af dit liv med det trauma på din sjæl.

Bortset fra ingen kommer til skade, det kan højest koster dig en placering på topscorelisten hvis du er langsom, og du kan sidde i ro ved dit skrivebord med en cola og nogle bolcher imens. Men bortset fra det er det lige så action packed sveddryppende spændende fra først til sidst.

Min rekord er 51 minuter på den lette, slå den hvis du kan!

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.