FANDOM


Minmor

Min mor. Malet i ansigtet og her portrætteret af Leonardo Da Vinci som 12-årig[1]

"Se børn - en engel!"

~ Din mor om min mor


"Nej, plebejer, det er min kone..."

~ Min far om ovenstående


"Mor, må jeg få lidt småpenge at give til den sjove tigger?"

~ Min søster om din far


Min mor kan kendes på at være din - var det mor du kaldte den? - overlegen på alle punkter.

For at starte mildt: hun er født Amélie Hohenzollern von Habsburg und Ulm og er den yngste datter af (den sande, men frimurer-hemmelige) Kurfyrsten af Sachsen. Hun er høj, men uden at være ranglet. Slank, men uden at være afpillet. Smuk, men uden at være dødelig at se på.
Ifølge min far er hun mere ungdommelig og stram forneden (endda efter adskillige fødsler) end hun var, da de mødtes, modsat din mor, som min fars gartners handicappede fætter omtaler som noget af et plørehul .

Opvækst redigér

Min mor voksede op delvist på familiens slot Hofburg i Østrig, og delvist på en pigeskole i Schweiz, hvor eleverne lærte husgerning, kvantemekanik og fik en Bachelor i økonomi, i et klosterskole-agtigt milieu[2].

I fritiden dyrkede de sportsgrene, der fremmede kvindelige former og lyst til ægteskabelig sex,[3] når de altså ikke lige lærte ridning på lippizanerne henne i Den Spanske Rideskole, bevogtet af den Pavelige Schweizergardes Livregiment. ...Hun dimitterede - det betyder afsluttede/bestod - fra Universitetet i Leipzig som 21-årig.

Sabbatår redigér

Hun tilbragte først et års tid med at behandle 600 børn i Afrika for malaria - for hendes egen regning - og derefter rådgav hun den tyske regering om, hvordan man skulle overtage verdensherredømmet.
Julen[4] tilbragte hun i Familien von Traps hus, sammen med efterkommerne af Kejser Maximillian, og nytårsaften lærte hun Nicholas Sarkozy at feste... Men modsat din mor, foregik det uden at sprede ben, og hun var stadig festens midtpunkt.[5]

Ægteskab redigér

Hun giftede sig med min far ved en internationalt berømt ceremoni (tjek YouTube, taber!) i Kölner Dom, der bl.a. involverede 60 statsoverhoveder[6], men kun fra de civiliserede lande - ikke folk fra de uvaskede steder eller dig og din slags.[7]

Nu redigér

Du tror sikkert at vi[8] muligvis kan være søskende uden at vide det, men dén tanke kan du godt slå ud af hovedet! Vi er ikke engang halvsøskende! Min far ville skyde sig en kugle for panden førend han så meget som strejfede din "mor" med et hår[9], og vores private privathospital kunne ikke drømme om at forbytte vores familiemedlemmer med troldeyngel. Nu tænker du sikkert, med noget besvær, hm. Måske vi har samme mor? men nej! Det er en umulighed, da min mor aldrig har været frivillig sexterapeutMændenes Hjem, dit afskum!

Til trods for at min mor for længst har rundet de 69 somre, er hun stadig så lækker at man til tider ville ønske, at min mor havde samme intime forhold til sine børn, som du har til din søster,[10] din væmmelige karl, fy for satan.[11]

Referencer redigér

 1. Ja, Leonardo var tidligt udviklet
 2. Korrekt stavet, din pjalt!
 3. Modsat din mor, der fik sparket kælderruden ind som 9-årig, var min mor jomfru i brudesengen. HA! Tag dén, dit fjerderangs jungledyr!
 4. min mor siger at det hedder Kristmesse
 5. Og de respekterede hende bagfra bagefter
 6. Herunder tre regenter. En af dem en mand
 7. Min fars venner ville have efterladt jer døde og nøgne i Bahrain, hvis I havde prøvet at komme ind
 8. Du vil om kort tid blive oplæst en forkyndelse fra Byretten, som forbyder dig at bruge ordet "vi" i sammenhæng med mig!
 9. Bortset fra den ene gang nede bag Kommunekemi
 10. Vi fandt VHS-båndene omme bag reolen
 11. Incest er ok, så længe det bliver i familien
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.