FANDOM


Mikkel-Hansen 2

Mikkel Hansen. 14 år.

Mikkel Hansen 1 1314724153

Mikkel kan desværre ikke svare på, hvad møgungerne laver i baggrunden.

"En krop som en sort basketball-spiller! En højrehånd som Muhammad Ali! En hårpagt som en norsk skovhugger! Men en stemme, som min lille niece på 7.."

~ Bent Nyegaard om Mikkel Hansen

"Når Mikkel Hansen scorer, for jeg et lille "viagra" falls i mine trusser "

~ Birthe Rønn Hornbech om Mikkel Hansen

Mikkel Hansen (også kendt som Mikkel Handsome) er en dansk håndboldspiller som spiller håndbold. Det er han ret skrap til. Ja, han er sågar verdens bedste. Han er dog nok allermest kendt fra reklamerne for Head & Shoulders.

Livshistorieredigér

Mikkel Hansen blev født den 22. oktober 1987 i Helsingør. Hans far, Flemming Hansen, valgte således at give sine håndboldgener videre til sin søn. Hvilket blev spottet af en ikke helt håndbolddum håndboldmand fra GOG, hvilket altså førte Mikkel til det sydfynske.

Da han beklageligvis viste sig at være bedre end selveste Klaus Bruun Jørgensen, sendte GOG Svendborg[1] ham videre til udlandet. Her havde selveste FC Barcelona's håndboldhold fået øje på den danske dreng, med de mørke lokker. Hans tid i Barcelona blev dog præget af en utilgivelig konflikt mellem Mikkel Hansen og Laszlo Nagy. Nagy havde nemlig siddet tungt på magten i det spanske, og da Mikkel Hansen pludselig kom dalrende med sit lange hår, følte ungaren sin position på holdet truet. Derfor truede han eftersigende Mikkel Hansen i omklædningsrummet med en saks, hvilket fik Mikkel Hansen til at tage tilbage til Danmark og AG København. Han fandt lykken i AG København, som ud over en håndbold tilbød ham tre spejle og et års forbrug af Nivea. Desværre var der ikke råd til et års forbrug af Nivea i AG København til Mikkel Hansen[2], så klubben endte med at gå konkurs. Æv-bæv, Mikkel! Men så var det jo meget heldigt, at en klub i Paris stod klar i kulissen med en løncheck på 300 milliarder om året. Efter meget lidt overvejelse, rejste Mikkel så til Byernes By.

Mikkels kvaliteterredigér

Mikkel "Hmmm..." Hansen. Dansk reklamesøjle

Mange har sikkert undret sig over, hvordan Mikkel Hansen kan kaste en håndbold i et mål. Og svaret på dette spørgsmål har dog også undret mange teoretikere igennem tiderne. Ifølge forskere fra Københavns Universitet spiller hans lange hår, store figur og lyse stemme ingen rolle.

30px-Cquote1 svg
Med træning og kampe næsten hver dag er det nødvendigt for mig at have en shampoo, der gør, at jeg ikke behøver at tænke på, hvordan mit hår og min hårbund føles.
30px-Cquote2 svg
Mikkel Hansen


Mikkels særhederredigér

Mikkels mor er tandlæge, og som følge deraf, så har Mikkel vænnet sig til at have munden åbne i alle givne situationer. Man ved jo aldrig, hvornår mor kommer efter lille Mikkel for at se på hans tænder. Samtidig har Mikkel en sær aversion mod god hårstil, og det gør uvægerligt at almenheden har et indtryk af Mikkel som en stor dreng, med lys stemme og en grim frisure.
Tilgiv ham! Det er alt sammen familiens skyld.

Heldigvis deler Mikkel hår med Bo Spellerberg og Christian Poulsen, og sammen udgør de en del af skaren af sportskendisser, for hvem det er vigtigere at håret er langt og fedtet, end det er at det er praktisk.
De kan således bruge 4/5 af en arbejdsdag[3] på at rette på deres hår, i stedet for rent faktisk at udføre deres arbejde. Det er altså utroligt vigtigt som moderne sportsmand at være i fuld kontakt med sin usoignerede feminine side.

Disclaimerredigér

Vi ville gerne sige det til Mikkel selv, men han er bare så forbasket stor, at vi ikke rigtig tør. Vold er ligesom en velintegreret del af håndbold, og vi vil så nødig få revet et ben af - oppe ved skulderen.EM-noterredigér

  1. Som de bl.a. kalder sig nu
  2. De skulle måske lige havde tjekket hans store manke INDEN de tilbød ham uendelige mængder skælshampoo!
  3. Lig med en kamp eller en træning.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.