FANDOM


Microsisme er en monoteistisk religon med en gud ved navn "Bill". Bill har fået tilnavnet "Gates" fordi han engang i 666 f. Kr kæmpede imod Steve ved "The Gates of Fruit" om Jobbet som verdens rigeste. Steve blev smidt tilbage igennem portene til æblegården og faldt. Her levede han i mange år. i 1975 fik han så endelig spist alle æblerne i æblegården og kom tilbage for at kæmpe imod Bill. Derfor stiftede han sit eget firma inspireret af sin tid i "Micro-helvede" AKA Æblegården. I mellemtiden brugte Bill tiden til at sidde og kigge ud af vinduet. Da han havde kigget længe nok, kom han på idéen Windows. Da blev det vi kender som "Moderne Tidsfordriv" skabt.


Windows' historie redigér

 • 666 f. Kr: Bill kæmpede mod Steve ved "The Gates of Fruit"
 • 100 f. Kr: Forfædrene til "Den typiske Windows bruger" blev skabt ved en fejl, da Bill ved en fejl fik kodet forkert da han arbejdede på Amin Jensen.
 • År 0: På 100års dagen for skabelsen af forfædrene til "Den typiske Windows bruger" blev Bill så glad, at han udviklede "Windows". I følge Bill var Windows ikke skabt som et styresystem, men mere som en digital gengivelse af Vinduer, så alle brugere af NES fik muligheden for at spille om dagen.
 • År 1985: Steve undslap æblegården, men havde påtaget sig en sygdom kaldet "Kraft" efter at han havde spist for mange æbler. Det siges at han ikke spiste alle æblerne, men havde kun taget en enkelt bid af det sidste æble, da han fik snydt sig vej ud. Siden da er Steve blevet betragtet som afgud i Microsismen. Han siges at være i direkte ledtog med satan.
 • År 1995: Efter lang tids stilleståendhed lavede Bill sin femoghalvfemsindstyvende udgave af sit Vinduesprogram. Denne blev kaldt for Windows 95. Windows 95 var det første system som var ment som styresystem. Med den opfindelse startede en ny Era for vort forfædre. "Den typiske Windows bruger". Denne generation lever stadig, og bliver betragtet som en overgang til den nuværende generation "Den moderne Windowsbruger". Hvis du vil se et levende eksempel på "Den typiske Windowsbruger" så, hvis du er mellem 15-30, skal du bare kigge på dine forældre. Og er du 40+ så bare se dig selv.
 • År 2000: Efter 2000år ville Bill fejre det største Jubilæum nogen sinde. Dette sk er ved at han udgiver TO styresystemer samme år. Det kedelige og super trælse Windows 2000, som primært henvente sig til Jyder, og så det folkekære Windows ME. Det siges at ME var udviklet med den kristne Pave. ME er stadig i brug tolv år senere i Vatikanstaten. ME står desuden for Millenium Edition.
 • År 2001: Dette år er en revolution i den Microsianske historie. Året hvor Windows XP blev frigivet. Windows XP siges at være det bedste system Bill nogen sinde har lavet. Sammen med udgivelsen af den første XBOX blev termet Gamer skabt.
 • År 2005: Bill annoncere en kommende periode i Microsismen kaldet "De Mørke år". Denne periode var ment til at skille sande "Windows Brugere" fra medløbere. denne periode startede i 2006. I 2005, for at undskylde til sande "Microsoft brugere", blev XBOX 360 udgivet. Navnet 360 kommer fordi brugerne skulle have noget at lave de 360 dage på et år hvor Vista ikke virkede. De 5 dage hvor Vista virkede blev så kompenceret med XBOX 360'ens funktion til at advare brugere om at Vista virkede. Denne funktion er kendt som "RRoD" eller "Red Ring of Death". Navnet kommer af de røde kvart-cirkler som lyste op på XBOXen når Vista virkede, og man vidste at man skulle ofre sig for at lave lektier.
 • År 2006: De Mørke År starter: Vista bliver udgivet.
 • År 2009: De Mørke År slutter, og Windows 7 bliver udgivet. Det eneste system der kan måle sig med XP. Dog ikke lige så godt.
 • År 2010: XBOX 360 Slim bliver offentliggjort sammen med KINECT. Dette sker for at ordne den gamle Vista advarsel "RRoD" og give de buttede gamere lidt motion med KINECT. Deraf navnet slim.

De 4 Micro-Bud redigér

Disse bud er sat i direkte forbindelse med Windows logoets 4 farver. Disse bud skal til enhver tid følges, og ved brud på budene bliver personen straffet og bliver sendt tilbage til De Mørke År for at overveje sine muligheder.

 1. Civile skal aldrig benytte sig af æble-produkter. Dette er pga. Steve's besættelse af æblernes "Kraft" og hans status som Satan hamselv
 2. Du skal stå fast i enhver debat omkring hvorvidt Steve gjorde et bedre arbejde end Bill
 3. Du må ikke blære dig ved brug af Windows, så længe det ikke er for at imponere Hende den lækre fra parallelklassen som ikke har indset at Bill er den bedste, men tilbeder afguden Steve.
 4. Du må IKKE downloade vores opdateringer, da de er sendt ud for at fraskille de, som ikke følger budene.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.