FANDOM


Blomsterberg

Mette bruger sommeren til at lade op på stranden i Tisvildeleje, hvor hun lader solen bage sin svulmende, dej-hvide dejlige, hårløse krop,[1] mens hun udtænker nye måder at ælte boller og ridse klejner på

Mette Blomsterberg (f. 1970) er en dansk konditor og medieluder,[2] som de fleste nogen nok husker, for at stå med kittel og kokkehue på DR og vise, hvordan man laver kaloriebomber, ét minut efter at morgenen og formiddagens slankeprogrammer sluttede.

TV-karriereredigér

2010

"Det Søde Liv" var et program, hvor Mette Blomsterberg gav den som tv-konditor og lærte danskerne at bage nøddebunde, røre en råcréme og pynte med frossen frugt.

2012

"Den Store Bagedyst" var et program, hvor almindelige danskere blev castet til at bage kager tv, og så flæbe ynkeligt,[3] når de ikke vandt konkurrencen. Programmet var købt som licens i England, og blev sendt på DR1.

2017

"Sukkertoppen" var et program, hvor almindelige danskere blev castet til at bage kager på tv, og så flæbe ynkeligt, når de ikke vandt konkurrencen. Programmet var angiveligt et originalt koncept, som overhovedet ikke var kopieret fra "Den Store Bagedyst", og blev, som så mange andre kopi-koncepter, sendt på TV2.

Kagebundenredigér

  1. og vi skal da heller ikke her undlade at sende en vellystig tanke til hendes majestætiske buddinger
  2. Dog når hun ikke Peter Mygind til sokkerne i kategorien "Medieluder"
  3. Se også artiklen om fede mennesker der flæber på tv længere omme i denne encyklopædi
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.