FANDOMNu er jeg selv tidligere verdensmester i det du netop er i gang med, men jeg vil alligevel foreslå dig at benytte knappen Forhåndsvisning lige ved siden af Gem-knappen. På dén måde, kan du nøjes med at gemme én gang, når du er færdig (medmindre selvfølgelig, at internet-forbindelsen kaprer et fly og forsvinder ud af din computer).

Meself Alforn Valsidr (diskussion)
13. november 2015 15:19

OK :) redigér

Det er modtaget.. jeg beklager at jeg tilsyneladende ikke bruger "forhåndsvisning" nok. Dermed forstås altså at jeg rent faktisk allerede bruger den fra tid til anden.


Du skal ikke beklage noget! Udover det: velkommen ombord:-)

Meself Alforn Valsidr (diskussion)
13. november 2015 15:37

Synes det er et (til tider) meget morsomt website I har jer her. Fristelsen til at kunne oploade billeder blev for stor til at jeg ikke længere kunne forholde mig anonymt til sagen :)


Så forsøg dig med film og lyd;-)

Meself Alforn Valsidr (diskussion)
13. november 2015 15:56

jeg er vist færdig for nu.. tror de andre her på arbejdet synes det er lidt sært jeg har brugt en halv dag på det lort :P http://spademanns.wikia.com/wiki/Georg


Det skal de da overhovedet ikke blande sig i! Jeg f.eks. har taget spademanns til helt nye højder: jeg har simpelthen forsøgt at rekruttere min chef! (Desværre svarede hun tilbage med ordene "Jeg har lige fået at vide at det bliver en pige", så umiddelbart tror jeg ikke at hun forstår at prioritere, eller blot høre efter... Trist:-(

Meself Alforn Valsidr (diskussion)
13. november 2015 16:20

Kan jeg i øvrigt få et tip til hvordan man laver en faktaboks der ikke er 99% width ? jeg har ikke helt fanget formateringen i jeres skabelon-hjælp :(

Ja, jeg ved det godt.. jeg er ikke et geni..

Til gengæld har I fået en (efter min egen mening selvfølgligt) fed side om Inger Støjberg i stedet.


Dér skal du vist have fat i spademanns HTML-geni, Frode. Hvis nogen kan lave det, er det ham. Min primære funktion her på stedet er at berige siden med artikler om EU, rejser og historie i bred forstand.

Meself Alforn Valsidr (diskussion)
18. november 2015 07:08

ang. redigering af bokseredigér

Mig bekendt kan man sagtens. Jeg gør det ihvertfald selv i hhv. "Unionen"- og "Det Hellige Land"-skabelonerne. Men hvordan man rent praktisk gør, i en tilfældigheds-skabelon, ved jeg ikke. Hvis det er ligesom med de almindelige typer, er det i princippet bare at lukke skabelonen op, tilføje, og trykke Gem. Hvis der derimod er sær-kommandoer, vil jeg personligt ikke røre dem med en ildtang. Prøv evt. Frode eller Helgj (førstnævnte har jeg dog ikke hørt noget til længe, så prøv gerne sidstnævnte). Alternativt, så gå op under logoet til Skribentforside, og følg den inde i skabelon-depoterne - ét eller andet sted, vil du kunne se scriptet.

Hej pressi copia cerebri
Hvis du har et problem med min omtale af syge mennesker, burde du skrive direkte til mig, i stedet for at bede AV banne mig i en måned. Pissevisker! --Badroulbadour (diskussion) jul 31. 2017, 16:42 (UTC)

Hej Badroulbadour Øøøøh ?? Ikke forstået ? Hvornår har jeg lige kommenteret på nogens omtale af syge mennesker ?? Jeg er forvirret. Hvad/hvilken artikel henviser du til?

Hej Krølle
Beklager meget, hvis jeg har rettet smed for bager. Men nederst på Alforns brugerdiskussion står der sådan her:


"Sag nr 8
Jeg kan ikke acceptere at Broubalder nævner stakkels syge mennesker negativt! Det er sket andre steder også. Jeg skal prøve at finde dem igen og rette dem. Jeg har været på Spademann's i flere år inden jeg skrev det første anonymt. Jeg foreslår at han bannes i en måned så han får lært! Det er sgù smagløst! "


Hvis det ikke er dine ord, så undskyld. Men så er der en anden, jeg skal bide i haserne ... Mvh. --Badroulbadour (diskussion) aug 1. 2017, 11:40 (UTC)

Att. Krølle og Badroul

Jeg vil lige agere Schweiz, da jeg kan forstå, at min diskussionsside er indirekte ophav til en midlertidig uoverensstemmelse: Krølle er 100% uden skyld - den tekst der stod på min diskussionsside, er så vidt jeg husker 1,5-2 år gammel, og var et absurd angreb på Badrouls (ifølge Spademanns regler og mit personlige smagsdommeri) helt harmløse humor. @Badroul: Måske husker du episoden? Den der bruger, der oprettede en profil, og efter ekstremt få dage, lavede et meget melodramatisk Break med Spademanns, fordi jeg nægtede at banne dig? Du ved, den bruger der kom tilbage kun en måneds tid senere...?

Jeg må i øvrigt rose tilgangen til angreb mod jer: Den ene tager det køligt, og den anden agerer næsten identisk med den oprindelige sag😄 ...for næsten sensationelt civiliseret adfærd (dvs. modsat Trumps), vil jeg gerne belønne jer begge, med 10 min - eller 17 klik med musen - hvor I gratis kan læse alt hvad der er på DENNE KATEGORI.

...for at fremtidssikre min diskussionsside, er indlægget nu slettet.

Jamen, så vil jeg falde ned, som det konfliktsky lam, jeg i virkeligheden er. Og undskyld til Krølle herfra. --Badroulbadour (diskussion) aug 1. 2017, 12:32 (UTC)

Nåeh "apology accepted long ago", det tager jeg altså ikke så tungt. Vi er jo voksne mennesker børn, så det bedste er at hive i hår, nive, bide, sige det til de voksne og så gå hvér til sit og lege lige godt med hinanden næste dag.

Det må belønnes med Dødens Pølse..

"Det kan ikke betale sig at krydre den, du når alligevel ikke at nyde det.."

~ De Grønne Slagtere om Dødens Pølse
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.