FANDOM


Sletning redigér

Hej Frode. KAn se du har slettet den første lorteartikel (Tina). Hvordan føles det så? ;-)--kurtadam 26. mar 2008, 21:25 (UTC)

Jeg føler ingenting. Har allerede gennemgået The WikiMedia Educational Foundations Training Program hvor du lærer at blive en kold skid. Du må da gerne skrive noget lort, så kan jeg prøve at se om jeg føler noget specielt for dig, når jeg svinger mit bløde le-jern henover dine vanartede poesibogsnotater.--Frode Fenis 26. mar 2008, 21:30 (UTC)
He, he. Jeg skal gøre mit værste (intet nyt i det). --kurtadam 26. mar 2008, 22:02 (UTC)
Glem ikke kurtadam hvem der lukkede bæstet ind i varmen da jeg allernådigst spurgte om jeg måtte skrive lidt om Staunings forhold til cigar.--Frode Fenis 27. mar 2008, 07:06 (UTC)

Hi hi redigér

Noget siger mig, at du også blev Rick Rolled.--Det onde U 1. apr 2008, 11:58 (UTC)

Skulle vi ikke snart til at skrive nogle artikler igen. Hvis ikke det var fordi at den gule kasse havde løbet ned under resten af forsiden, så det så forbistret åndssvagt ud, havde jeg måske godt kunne se komikken. --Frode Fenis 1. apr 2008, 12:05 (UTC)
Du er bare muggen fordi du røg i fælden. --Jesse H. Z. 1. apr 2008, 12:21 (UTC)
Rick Astley lever, jaah.--Frode Fenis 1. apr 2008, 12:25 (UTC)

Opfordring! redigér

Hvis du vil eksperimentere kan du bruge sandkassen evt. lave din egen sandkasse under din bugerside:Frode Fenis's sandkasse (bemærk det manglende "e" i sandkasse-URL'en :) --Anigif 11. apr 2008, 14:50 (UTC)

Gå ud og drik dig en kæp i øret, Anigif. Der står i øvrigt Sandkaas som er en meget smuk lokalitet på Bornholm´.--Frode Fenis 11. apr 2008, 15:01 (UTC)
Hvorfor skulle jeg det? --Anigif 11. apr 2008, 15:06 (UTC)

Musik redigér

Kunne jeg aldrig drømme om. Som sagt hvis ikke vi gør James til Kult er der bare andre, der snupper ideen.--Frode Fenis 14. apr 2008, 19:18 (UTC)


Conversazione italiana redigér

Teschiooo

Sagoma1
R.I.P.

È stata uccisa la povera e innocente lingua italiana.

Un minuto di silenzio...

cazzo vuoi?!--Mimmo Carrieri 17. apr 2008, 20:11 (UTC)

(Manden spørger "Hvad Fanden er det du vil ha'?....Jeg svarer Lei può scrivere un articolo su Silvio Berlusconi!!! (Du kan skrive en artikel om Silvio Berlusconi)

--Frode Fenis 17. apr 2008, 23:54 (UTC)


Kategorina er ked af det redigér

Hej Frode
Det der med at ændre kategori fra medicin til den lange kategorismøre, som jeg aldrig kan huske, det er altså ikke ret smart. Du argumenterer, at medicin er næsten synonym med sygdom, men det ville være rart, hvis du lærte at skelne mellem sygdom og medicin, hehe. Gider du ikke godt lave det om igen? Hilsen Føllet, der skriver mange artikler om medicin og sygdom og derfor skelner mellem kategorierne. --Fifi J 25. apr 2008, 10:09 (UTC)

Men kære, jeg ved at medici--kurtadam 12. maj 2008, 08:56 (UTC)n kan være to ting: en videnskab og de præparater man indtager for at komme sin høfeber til livs eller hvad det nu er man døjer med. Og iøvrigt taler du som om det var mig der havde opfundet kategorierne. det er også det rene anarki endnu...men det stigende antal af artikler nødvendiggører en ligeså kedelig biblioteksagtig systematik som på Wikipedia. Jeg foreslår et nyt navn som bedre indikerer hvad det er vi snakker om. Forslag modtages. Hellere det end du giver mig et lodret dekret. Jeg har lagt mærke til at som udgangspunkt synes spademænd det er sjovest at skrive om patologiske tilfælde fremfor helsekost eller plastikkirurgi
Jeg har personligt altid godt kunnet lide "Multinationale selskaber som udleder gift på Harboøre Tange
At du skriver artikler om medicin kommer ikke som den store overraskelse da ordet prognose optrådte i en uvant sammenhæng - jeg rettede det diskret til fremtidsudsigter. --Frode Fenis 25. apr 2008, 11:26 (UTC)

Det er jo ikke særligt nemt at kategorisere medicin som en videnskab, når de såkaldte medicinere, lægerne, kalder indianerstammens medicinmænds kure for kvaksalveri, vel? Når så samme medicinerne parkerer patienter på ventelister, hvor de dør undervejs, så synes jeg det er uvidenskabelig kvaksalveri, der intet har med god medicin at gøre, tværtimod. Af den grund nægter jeg altså at kalde medicinere for videnskabsfolk, når de vitterligt opfører sig som uvirksomme kvaksalvere, der burde være p-vagter i stedet for læger.

Vedrørende ordet prognose så bruges det altså af de såkaldt videnskabeligt uddannede kvaksalvere om udvikling af sygdomme, positivt som negativt. Se evt. patologi her på Wiki. Er det fordi det er et fremmedord, at du er imod brugen af ordet prognose om sygdomme?

Jeg ved ikke rigtigt, hvad vi skal gøre ved de kategorier, altså bortset fra mit forslag om at droppe den lange smøre, som ikke er til at huske for stakkels præ-senile kvindelige skribenter...--Fifi J 25. apr 2008, 11:47 (UTC)

Som sagt et konkret forslag var nok mere effektivt: Jeg har funderet og kommet op med følgende skodforslag: "Ting fra apoteket", "Kur mod sygdommen", "Farmakologi", "Piller og mikstur", "Ting som hvis man har fået en recept hos doktormanden kan gå hen og hente på apoteket :-)". Har du nogen som er bedre.--Frode Fenis 25. apr 2008, 11:53 (UTC)

"Naturmedicin" gør nok bare det hele meget værre, men det er jo f.eks. sådan, at aspirin først blev lavet af pilebark, altså medicin fra naturen. Man kan lave en fantastisk artikel om de mange betydninger af ordet pil: Amors pil, pil i røven, energipil og altså også om pilens medicinske betydning for tømmermænd gennem tiderne.

Og hvad med alle de medicinske teknikker, der er udviklet, hvilken kategori skal vi putte dem i? Lavement med kaffe er der for eksempel en osteopat, der siger er det eneste fornuftige at bruge kaffe til *G* Men det er altså en medicinsk teknik.

Som jeg ser det svømmer vi rundt i kategorier som: "medicinske teknikker", "biologi", "medicinske egenskaber" (som jeg vil foretrække blot at kalde medicin under ét, da naturmedicinen kommer med under her) "sygdomme", "viden om sygdomme" og "kvaksalveri".--Fifi J 25. apr 2008, 12:08 (UTC)

Jeg kan høre at vi er godt på vej til at få en aflægger af sundhedssandaler.dk. Jeg tror jeg opretter "piller og mikstur" i første omgang. Og ellers så kan vi lave en paraply som hedder "medicin" under videnskab og så må du jo putte kvaksalveri under kunst og kultur hvis det støder dig så meget at dine tyktarmsbumser brister.--Frode Fenis 25. apr 2008, 12:16 (UTC)

Playlist redigér

Super liste, Frode. --kurtadam 12. maj 2008, 08:56 (UTC)

Tjaah, især MacArthur Park med både Richard Harris og Donna Summer. En fuldstændig psykedelisk sang.--Frode Fenis 12. maj 2008, 13:00 (UTC)

Munkholmbroen redigér

Glæder mig til artiklen - kan supplere med unikke billeder fra selve øen. --kurtadam 19. maj 2008, 21:27 (UTC) Vi kan da godt syre ud og erklære Munkholm for autonom republik, selv om det vist nok kun er en halvø. Lidt i stil med Elleore i Roskilde Fjord. Det er jo dajligt at de unge mennesker kan se hvordan mennesker af ære skændes sammen for bagefter at starte et nyt projekt sammen. Det er sandelig wiki når det er størst. Selv synes jeg at ishuset på Horns Herred siden altid har været det mest interessante.--Frode Fenis 20. maj 2008, 05:13 (UTC)

Munkholm er sandelig en rigtig ø. Det ligger et enkelt hus på øen, som er tydeligst når træerne ikke har blade og man kommer fra Hornsherredsiden mod Holbæk. OG jeg er helt enig - de bedste is får man på Hornsherredsiden. --kurtadam 20. maj 2008, 06:43 (UTC)

Det er godt at vide. Broen er en af Danmarks smukkeste og korteste broer. Dens eneste funktion er at gøre køretiden mellem Roskilde og Holbæk 10 min. kortere. Nu får den, den længste artikel den nogen sinde har fået på nettet.--Frode Fenis 20. maj 2008, 17:04 (UTC)

Mindesord redigér

Som den tætteste slægtning er det dit hverv at sige nogle sidste mindesord til Featuren, som efter alt at dømme er død. Du arver naturligvis også retten til billedet af den nice'e mand med den gule hat og den skæge artikel om Præster

--Daimi 23. maj 2008, 15:24 (UTC)

Lille kære Daimi Augusta Larsen. Du kommer og desavouerer mit helhjertede forsøg på skabe stil og fryd og hapiness på Frikortet.dk og så ved du godt at vi ikke er onde for så er der håb endnu. Skulle jeg holde nekrolog pga. af en enkelt hæmorroide. Kom igen når metastaserne begynder at brede sig. Det er misbrug af mit gode navn og rygte plus jeg har fået lov til at misbruge et par stykker på Arto.dk.--Frode Fenis 23. maj 2008, 15:30 (UTC)

Bevars, bevars. Så finder jeg da bare en anden! Ham den nye Knopfler dér f.eks...

--Daimi 23. maj 2008, 15:33 (UTC)

Jeg tror der står Gnubber. Et gnub om dagen gør dig våd på hagen. --Frode Fenis 23. maj 2008, 15:40 (UTC) Iøvrigt synes jeg han gør det meget godt, selvom jeg nok ville have skrevet noget andet om Bertel Haarder. Kan vi få ham til lige space lidt over Claus Hjort og de andre tabu-emner her på sitet.--Frode Fenis 23. maj 2008, 15:43 (UTC)

Hvis du nu rettede ham lidt til, men han virke ikke til at være modtagelig for kritik eller hjælp...

--Daimi 23. maj 2008, 16:01 (UTC)

Jeg kan godt lide mit nye image. Jeg tror stadig at det Onde U's erfaring indenfor agility og dressur er større. Jeg er mere: "Hvis du skriver den artikel jeg skulle have skrevet så retter jeg dine stavefejl".--Frode Fenis 23. maj 2008, 16:29 (UTC)

Gustne Gensyn! redigér

Jah! Det klip har jeg ledt efter!!! Kunne man på en eller anden måde ikke flette den ind i velkomsten?

Men hvem er ham i den grønne til venstre???

--Daimi 25. maj 2008, 11:26 (UTC)

Bare søg på Gustne Gensyn . Det er og bliver min yndlingssang ikke mindst den kan ikke blive mere autentisk i forhold til "Legestue" og Povl Kjøller. Og skal vi så ikke lige stoppe vores chikane af nye potentielle fedterøve. Enhver som kalder sig Hejmeddig står under min beskyttelse ligemeget hvad. Husk min ånde udrydder.

Skriv nogle onde artikler hvis det svider i skridtet.--Frode Fenis 25. maj 2008, 11:32 (UTC)

Chikane? Er det spørgeskemaet?

  • Hvis ja = Jeg ville jo bare se om det var nogle af mine usle reklamer der virkede
  • Hvis nej = Jamen hvad er det dog så jeg har gjort, Frode?`

--Daimi 25. maj 2008, 11:35 (UTC)

Det virker bare som alle der kommer ind ad døren nu er nogle vantro stakler fra Tur med Fritteren, som skal vanrøgtes. Fra nu af er der dikteret Fed Lykke til alle:


Sig nej til det triste,
sig nej til det grå,
når wuznipperne kommer,
så blir' himlen atter blå.

Men vend ryggen til kritikken
luk det positive ind,
for når følelserne svulmer,
så er wuznippen din ven.

Så bliver der Lykke, Lykke LykkeLykkeLykke
Lykke Fed Fed Lykke til alle

Der er koldskål med kammerjunkere til den der kan gætte hvor den her stammer fra?--Frode Fenis 25. maj 2008, 11:44 (UTC)

Jeg ved ikke helt hvordan jeg er kommet til at give udtryk for dét, men har i hvert fald ikke været min hensigt!

Og dit lille digt kunne godt være Kim Larsen, men det siger mig ikke lige noget...

--Daimi 25. maj 2008, 11:47 (UTC)

Den er sgu da fra tegnefilmen ”Prins Piwi” af Flemming Quist Møller. Musikken er af Gasolin. --DJ Platon 25. maj 2008, 11:57 (UTC) (der elsker koldskål med kammerjunkere) :-)
Øv, øv, øvv. Jeg troede der mindst var én som røg i Thomas Helmig-baljen. Perlen i min LP-samling fra 1986 - Første nummer på Thomas' debut. Igen et sikkert valg.--Frode Fenis 25. maj 2008, 12:14 (UTC)
Koldskaal

Man kan næsten høre manden slubre

dpi vs. pixels redigér

Frode:(billede både til venstre og højre er risikabelt - skal checkes både i 1024 og 1280dpi)

Det er altså ret mange pixels pr. tomme, Frode. Mange har en stor skærm der kun har 1024 pixel i hele bredden ;-) --kurtadam 18. jun 2008, 19:54 (UTC)
Ja, og jeg er selv én af de sidste dages hellige som ikke har fisket en eller anden aflagt fladskærm fra en container, men har en skærm med katodestrålerør (1024x768). Det det er noget lort er, når folk er når folk gerne vil have noget tekst i midten og ikke kan tælle til 700(px). I det her tilfælde var der to billeder på hver 350px i bredden. Det gjorde at der var plads til ét ord på to bogstaver i midten og resten af teksten forsvandt nedenunder.
Jeg er begyndt at bruge min skærm omskifter rimelig tit for at simulere 1280-skærm. Når man skal lave noget som bare skal være perfekt kan man bruge Le Mans-metoden med at centrere indholdet i en div på width:700px og så en div udenom på width:100% med noget baggrundsmaling. Øh spørgsmålet?! Ja det er vist nok forkert, det er vel stadigvæk 72dpi/96 dpi vi snakker om når det er web.!--Frode Fenis 19. jun 2008, 12:55 (UTC)
Ja, det ville faktisk ikke være dumt, hvis man kunne angive en pct. på billedstørrelsen i stedet for en fast størrelse. Og ja, 72/96 dpi er det normale for skærme uanset om det er web eller ej. --kurtadam 19. jun 2008, 13:42 (UTC)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.