FANDOM


Socialistisk Ungdomsfront på øvelse redigér

Figure robin hood front
==

hvorfor har i ødelagt min mosterlige artikel om jacob, den er faktisk med i bs og bubber på tegnefilmseventyrer!!!!!!!!

var til Jacob: Spademann er desværre underlagt nogle regler som næsten alle følger. Lav en Blog på Tv2 eller noget andet--Frode Fenis 30. sep 2007 kl. 13:38 (UTC)

ha!! prøver du at være morsom, hvem fnden er du liksam? måske skulle alle i sortseende stilkeplukkerer skride og lad os geniale roffesionelle roader writer bikere være i fred???

nåe så tøer man ikke mere?? du kan tro ja galdsindet på dig lige nu???

Jäg tycker det inte är särskilt bra at ha et galsindet människo blandt os

Robin hood record 01 400x300

FUCK YOU

det godt med dig frode fritsen!!!!!

din slettetissemand

Har du brug for en hånd til at rydde op Frode?--Det onde U 30. sep 2007 kl. 14:02 (UTC)

Nej: Jeg har skrevet et rigtigt pænt brev til Kohud28. Han trænger til en god lang sejltur.--Frode Fenis 30. sep 2007 kl. 14:09 (UTC)

HVAD var den særlige grund til at du skulle bombaderes med robin hood bvilleder???

Kohud var inde og lave hærværk og jeg skrev til ham at han inddirekte trængte til at sove med fiskene, Du er også en hærger Daimi men du laver da i det mindste en artikel i ny og næ. Hvorfor Robin Hood, var han ikke én eller anden fredløs adelsmand.--Frode Fenis 2. okt 2007 kl. 17:00 (UTC)

tja.. ved det ikke, se DR1 og du vil finde svar...

lol

--Frode Fenis 2. okt 2007 kl. 17:09 (UTC)

KateGORI redigér

Imponerende kategorisering du har fået klaret i dag! Men måske kunne et hak i "Dette er en mindre ændring" overvejes til redigeringer på 10 tegn ;-) --kurtadam 16. okt 2007 kl. 20:08 (UTC)

Det er lidt svært at gøre det helt korrekt hvis vi samtidig ønsker at tage lidt pis på det selvhøjtidelige i Wikipedia. Jeg laver gerne hele lortet om men længe har Personer-kategorien været ret bred.
Egentlig hvis det var rigtigt burde det være de navngivne personer der fik en kategori; der ville det være lettere at underdele i nationalitet, køn sammenlignet med personbegreberne.
"Dette er en mindre ændring" den er gledet ud. Måske var jeg ikke helt klar over om det var 20 eller 80 der skulle flyttes. Det er jo heller ikke en mindre ændring hvis en bruger pludselig ikke kan finde sin ene artikel i den kategori han oprindelig har placeret den i. Jeg opfordrer til at måske at vi kunne finde nogle lidt meres "spændende" underdelinger i Navnløse. --Frode Fenis 17. okt 2007 kl. 05:42 (UTC)

Sorteringer under brugerside redigér

Hej igen Frode. Dine sider:

bør sorteres under din brugerside. Du laver en sortering ved først, at skrive dit brugernavn, hvorefter du sætter en skråstreg bagved, så det ender med at sådan ud: Bruger:Frode Fenis/Galleri Fenis. Derefter kan siden flyttes hen på denne adresse. Hvis du har spørgsmål, så stil dem endelig. --Det onde U 21. okt 2007 kl. 12:41 (UTC)

Det med de personlige citat-sider var et forsøg på at følge op på Daimis udemærket initiativ med citatsiderne.
Eftersom ingen er bidt på krogen med de to initiativer og jeg ikke har brug for yderligere personlig promo, har du min velsignelse til at slette siderne(Galleri Fenis og kategorien med skribentsider). Jeg tror jeg bruger grafikken på min egen brugerside.--Frode Fenis 21. okt 2007 kl. 14:14 (UTC)

Måde redigér

Hvis det er flere billeder fra Måde du savner, så sig bare til. -Jeg tog en pæn stak! :) --DJ Platon 28. okt 2007 kl. 14:52 (UTC)

Ja, jeg mener der potentiale i Måde. Det kan godt være at den ikke når Snaves højder men hvis Lars Bom har været der, så må stedet jo have almeninteresse. Der findes jo mange steder i Danmark som offentligheden slet ikke burde have kendskab til: Lem, Ølsted, Ubberup, Bøvse, Klamstrup, Nørre Nederen. Men lad os starte med Måde (ha-ha).

--Frode Fenis 28. okt 2007 kl. 15:03 (UTC)

Perk** ;) redigér

Jamen jeg beklager da, men jeg synes ikke at du kan sammen ligne spademanns med blog.tv2.dk, da dette er det der et mere seriøst forum de kører.

Neger er faktisk også nedsættene, det mente den amerikanske højesteret ihvertfald da de (så vidt jeg husker) bestemte at det officelle ord for neger var "afro-amerikaner".

Og jeg genpostede ikke bare "Perker" for at folk skulle læse den, men den advarsel jeg fik var på ingen måde fyldelst gørene, der stod bare at jeg havde fået en kraftig advarsel og da jeg ikke kunne se hvad der var galt så opgav jeg faktisk også min mail så i kunne skrive til mig (ak ja, jeg var naturligvis lidt flabet, men det er min natur).

I må selv om hvad I gør ved blockningen, da der nok går noget til før jeg vil poste igen, men jeg vil ihvertfald gerne beklage alligevel :)


Mvh. Peter

Ja, ja da. Du ved udmærket godt at det ikke er "negro" men ordet "nigger" du snakker om plus at vi snakker om slaveriets vugge.
Grunden til ordet afro-amerikaner blev accepteret er af samme grund som når vi omtaler "danskere af anden etnisk herkomst". Negerne mente at den lille racisme altid ville trives i folk hvis man ikke gjorde noget for at udhviske fortiden, så eftertiden ikke skulle begå samme fejl. I dag er Martin Luther Kings fødselsdag mindedag i USA. At det så medførte en bølge af politisk korrekthed grænsende til hykleri, den er jeg med på fordi at det var jo ikke de sorte i USA der selv var årsag til det men nogle frelste hvide kulturpersonligheder. I dag har vi p.t en præsidentkandidat der hvis han bliver valgt ikke bliver valgt pga. medlidenhed men pga. kompetance.
Og igen har jeg denne her dårlige smag i munden. Hvis du bliver inviteret ind et nyt sted som giver dig ytringsfrihed under ansvar, og du vedholdent satser på den her ene darling, som tjente det et højere mål, så ville du under alle omstændigheder ikke blive taget seriøst. Du må skrive nogle flere artikler hvor det er dine evner som satiriker som kommer i forgrunden. Dem er der ikke lige så mange af i forhold til racister. En god teknik er "at gå ind og få lort på hænderne" dvs. gå ind under lorteartikler eller meget korte artikler og bruge de emner og så lave dem til sjove artikler. Så er du ihvertfald sikker på der ikke er noget i vejen med emnet!!
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.