FANDOM


Spademann logo gray
HER GÆLDER DET IKKE OM AT VÆRE MED -
MEN AT VILLE NOGET

Hej med dig.
Velkommen til Spademanns Leksikon!


Vi er glade (og måske en smule forundrede) over, at du har valgt at forsøge dig som fritidsfarcør lige netop her. Men nu hvor du er her, så vil vi opfordre dig til at forsætte med at eksperimentere. Vær kreativ, morsom, genial, eller helt ude i hampen og for alt i verden, skriv løs! Udvikl din personlige stil, og snart vil du (med lidt held) blive en anerkendt del af vores fællesskab.


Brug for information? Ikke noget problem.


  • Føler du dig ikke kreativ? Konsulter stilmanualen.
  • Vil du lære nogle virkemidler der skjuler at teksten er noget lort. Check Spademanns_Leksikon:Redigering for øvede
  • Bliver du mobbet af de andre brugere? Har du opdaget en fejl, du ikke har magt til at løse? Tal med en af Leksikonets administratorer, de er her for at hjælpe, eller det må man i det mindste håbe, de er...
  • Er du bare generelt utilfreds? Luk din harme, eller gode idéer, ud på forummet


Sådan skal det være. Ind på scenen og fyre den af. F... hvor er det sjovt at møde så mange nye gode skribenter.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
6. august 2011 10:14 (CET)

Hey Salsa

Jeg var lige inde og skrive lidt på PARKEN (som du måske har opdaget - og måske ikke). Der kom jeg til at linke til en ikke eksisterende artikel om det forfærdelige fænomen fra 1980'erne, kaldet "Bølgen". (Det skulle have blevet i firserne, men nok om det...)
Umiddelbart har jeg overhovedet ikke noget sjovt at skrive om Bølgen, da selve konceptet er dybt forfejlet ift. fankultur. Alt jeg kunne skrive ville bare virke deprimerende, og da det jo er fredag, så går det virkelig ikke!

Er du frisk på at give "Bølgen" en chance? Jeg tror at du har en ok indfaldsvinkel til emnet :-)

BTW: Er du i nogen form for familiær tilknytning til Berga og Pede, eller er dit broderskab udelukkende relateret til Mandrillen?

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
23. september 2011 06:22 (CET)

Hej JaisT redigér

Læste/skimmede godt din artikel igår da den udkom. Ganske fin.

Jeg kan da godt prøve at finde noget sjovt at skrive om Bølgen. Nu var jeg ikke selv født i 80'erne, så kan ikke indrage personlige erfaringer. Men jo, går igang med den nu.

Og nej, jeg er ikke i familie med de nævnte. Dog er jeg i familie med Amalie fra Paradise - mit navn er udelukkende tyvstjålet fra Mandrillen.

Btw. Er lidt ny herinde. Hvordan laver I de der signaturer (med billede/navn/dato) efter jeres indlæg?

Med knappen i midten i din værktøjslinie eller bare med fire tilder (~~~~)
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
23. september 2011 11:02 (CET)

Super. Tak, Frode.

Broder Salsa

Den udvidede brugersignatur kan du læse om i Brugerskabeloner/doc. Det der står der er der alligevel ikke nogen der forstår, så forretningsgangen er vel efterhånden at jeg laver den for folk, og så kan de bagefter eksperimentere med farve og andre ting. Man skal bare sætte lidt kode ind i sine indstillinger for at kunne generere et tidsstempel. Det ser meget fedt ud når bølgerne går højt her med de mange skabeloner.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
23. september 2011 11:15 (CET)

Ja, puha, det ser kompliceret ud. Det har jeg ikke tålmodighed til at sætte mig ind i :)

Broder Salsa

__

Godmorgen Salsa

Jeg har i længere tid været i gang med en rensning af de artikler som er Deadend - altså hvor der ikke er nogen henvisninger væk fra. Der fandt jeg USA BJERGE, og var egentlig klar til at bortskaffe den på ydmygende vis. Men så tænkte jeg, at du med dine USA-artikler måske kan levere noget til emnet?

Kan du det? Ellers får den en gang texansk faceoff, hvor det vel og mærke kun er mig der er bevæbnet.

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
3. december 2011 12:50 (CET)

Hej Jais.

For mig at se, ligner USA BJERGE mere en kategori-form end en artikel-form. Til trods for at jeg naturligvis har en ph.d i amerikanske bjergarter, så er det ikke lige et emne jeg brænder for at gå i krig med. Paradoksalt nok. Ville heller ikke vide hvad jeg skulle skrive som kunne være bare lidt sjovt. Så for min skyld må den gerne ryge en fedlossepladsen.

Mvh, Broder Salsa

___

Hej Salsa

Fint arbejde med Nicklas. Han fortjente helt klart en side :-)

Var du ikke i gang med noget med "-ismer"? Jeg fandt "Pastafarianisme" på det store internet - se bare her!. Hvis du orker, så ville det da kunne udvikles til noget stort! (Jeg er selv for doven i dag, så jeg vil bare bruge dagen på at slette og blokere Mathias og Esben fra 8. B, når de senere på dagen starter med at skrive "artikler" om hinanden)

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
20. april 2012 08:31 (CET)

Administrator redigér

Kære Broder Salsa

Grundet god orden og ro og en dedikeret Iver for Paven sagen har Frode og undertegnede voteret og fundet Eder velegnet til at træde ind i de voksnes administratorernes rækker. Såfremt De er afklaret med at modtage denne hyldest (der blandt andet indeholder den legendariske og sagnomspundne "slet"-knap) bedes de venligst notere det herunder, og De vil blive adlet så snart mit hæderkronede Skyline internetabonnement tillader det! :)

PlatonDJ Platon (diskussion)
mandag 18. juni 2012 21:29

Tælløkke!redigér

Hej Salsa

Velkommen - og slet løs!

Min opfordring vil være, at du starter med at slette Brøndby IF's sidste sæson fra annalerne. Så tager vi den derfra, og så kan vi holde PER fra yderligere sønderlemmende kritik.

Velkommen i de ansvarliges rækker, og tak for hjælpen med Dead-end-tingen-som-aldrig-bliver-færdig-så-længe-Lolland-Falster-eksisterer.

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
18. juni 2012 22:36 (CET)

Svar fra undertegnetredigér

Jamen, jeg tillader mig da at takke mange gange for denne anerkendelse.

At være administrator på Spademanns kunne i sagens natur være særdeles lukrativt. At blive udstyret med denne altødelæggende "slet"-knap, vil gøre den daglige gang på Spademanns meget mere interessant. Jeg kan derfor godt tænke mig at påtage mig denne tunge tunge byrde, for at prøve kræfter med dette erhverv.

Jeg vil dog gerne lige understrege på forhånd, at jeg er en idiot mindre begavet gut med hensyn til CSS, og ja, kode-magi generelt. Derudover må man jo antage, at bliver man tildelt denne prestigefyldte hæder som Amin Jens... admin, så er det jo ligefør man skal begynde at være seriøs med hvad man skriver!

@ Jais. De nada. Det har trods alt vist sig, at være meget overkommeligt at tilføje nogle lortelinks på mange af de lortesider. Og ja... Skal vi ikke bare slette Brøndby IF fra jordens overflade nu vi er igang? Per's cirkus er ved at løbe tør for nyt blod (i mere end én forstand) og det hele ender efterhånden i incest-klicheer... Nej, n spillerkontrakt med et englebarn ville måske rette op på grumsomhederne uden for banen.

Mvh,
Broder Salsa

Tillykke og velkommen til juntaen. Det er dejligt at kunne konstatere at du også har forsøgt dig med nogle af de mere specielle ting. Du er sådan en som får mig til at tro at der findes spademand som er prædestineret til at sætte vanvid i system så også kommende generationer kan få sandheden at føle vide.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
19. juni 2012 14:51 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.