FANDOM


Møb

Her ses en ung medicinstuderende på 7. semester, der er ved at trække sin Mellemørebetændelse ud. Årsagen til dette er, at fyren læste på Wikipedia, og opdagede, at antibiotika ikke rigtig virker på hans lidelse, selvom universitetet (og medicinalindustrien) har lært ham, at det er behandlingen man bruger.

Mellemørebetændelse og Hjernehindebetændelse er to ord for den samme ting, hvilket er indlysende, da begge ord beskriver en betændelse inde i kraniets hulrum.

Mellemørebetændelse opstår gennem en bakteriel infektion, som hovedregel når man har bællet for meget tequila, og har slugt ormen. Ret specifikt, den der krøb op af afløbet, og ikke den (relativt) sterile fra sprutflasken. Selvsagt ses Mellemørebetændelse oftest blandt garvede alkoholikere, studerende og realitydeltagere. Det kan også overføres seksuelt, da mænd jo fødes med en snavset orm mellem benene, som Eksperter[1] betragter som smittebærende og farlige.

Behandlingredigér

Den gængse behandling er medicinsk, udført med antibiotika, selvom dette - som sagt - sjældent virker. Blandt læger der ikke er i lommen på medicinalindustrien, forsøges ofte en behandling med en form for støvsuger, altså ikke ulig udførelsen af provokerede aborter. Det mest effektive synes dog at være en præventiv behandling.

Rådet for Større Forebyggelse, anbefaler
  • Undgå Tequila
  • Undgå Sex
  • Undgå Tequila-relateret sex

Mereredigér

  1. Ligebehandlingsnævnet.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.