FANDOM


Trisambig poseidon-white Du ledte i virkeligheden efter Meyer - du ved det bare ikke endnu

"Og hold så kæft, Meyer!!!"

~ Poul Reichhardt


Mejer
Alt for udbredte
Mejer

Den er meget farlig!
Videnskabelig klassifikation
rige: Egentlig ikke
række: Alle rækker
klasse: Langbenet klasse
orden: Nej
underorden: Heller ikke
Familie: Frygtelige dyr
Slægt: Alt for mange slægter
Art: Alt for mange arter

En mejer er et af de allermest giftige dyr af alle (de andre er stankelbenet og mejeredderkoppen). De ligner edderkopper, men mejerens krop består af én del i stedet for to. Desuden er den meget tyndere. Og grimmere. Og den lugter ganske fælt.

De fleste har meget lange ben, men nogle kan også have korte ben. Et vigtigt angrebstrick hos mejeren, er at smide et af sine otte ben (såkaldt autotomi eller firbenstrick), der så ligger og spjætter, selv om det er blevet afrevet fra kroppen. Benet indeholder tusinder af dødelige giftkirtler, der bliver aktiveret, når mejeren smider benet.

Den har også nogle kirtler, hvorfra den kan danne et stærkt giftstof, der stinker af en blanding af døde fisk, der rådner, og så gammelt menstruationsblod. Hvis man får det huden, kan man lige så godt ringe til det nærmeste begravelseskontor (det skal man også gøre, hvis man bliver bidt af en mejer, eller hvis man bliver ramt af en bus).

Advarsel!redigér

Kære læser af dette troværdige leksikon, lad være med at lytte til, hvad havbiologerne og Wikipedia siger om mejernes giftighed - de lyver! Mejeren er det mest giftigste dyr af alle!

De, som skriver den slags løgne, er en del af en sammensværgelse, kaldet Den Ultrahemmelige Mejerorden, der arbejder på at udrydde menneskeheden ved hjælp af mejerne.

Advarsel slutredigér

Mejeren blev opdaget af den berømte tyske biolog Karl von Meyer i 1603. Den kunne have været opdaget tidligere, hvis ikke alle de andre mennesker, der kom for tæt på den, døde. Karl von Meyer var sandsynligvis det eneste menneske, der havde erhvervet sig immunitet over for mejergift. Ellers er der ingen mennesker, der har været, eller er immune over for mejergift.

"Was! Die langbeinete Kräpyl sind ein neues Tierärt? Ich glaube das den gegiftig ist. Jah jah, es ist ganz gegiftig, weil es meine Köne, die alte Gesäch, sie schon erhatten getötet geworden"

~ Karl von Meyer om mejeren og hans kones dødsårsag


"Och Bjenet spjaettede, efterfordi deed hafde Den skam gelährt af siin kjære Moder"

~ H.C. Andersen om Mejerens afrevne ben, mens han var på lsd


"Deed haver jeg dog aldriglunde sacht! Jeg maa hafve waeret beruseet, om jeg altsaa virkeligen haver sagt deed!"

~ H.C. Andersen om Ovenstående citat


Mejer

Her er et billede af mejeren

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.