FANDOM


ImagesCA8WYZ6J

Mediens ryghår rejste sig da billedet her blev lagt ud på Wikileaks. Billede skal forestille Dave Superstain Til Højre Venstre. Cocker Spanielen viste sig desværre og være Lars Ulrich's og derfor endte sagen om billedet i retten

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅåå

Coveret til Megadeths første album.

Ååååååååå

Da Metallica var på fallitens rand følte Dave sig forpligtet til at tjene penge til hans venner Bandmedlemmer. Hele 40000 pesetas blev indtjent under Loreal's reklame kampagne.

30px-Cquote1 svg Det er sådan et band der giver mig lyst til at riste Peter Tanev over en sagte ild midt i en af hans fantastiske vejrprofetier. 30px-Cquote2 svg
Jes Dorph Petersen om Megadeth


30px-Cquote1 svg Jeg mener stadig at de andre er en smule bedre en os. 30px-Cquote2 svg
Dave Superstain om Nickelback


30px-Cquote1 svg Vildt godt spillet. Sad på forreste række og var bare "Mind blown"! 30px-Cquote2 svg
Tommy Seebach om Megadeth's optræden på et overcrowded McDonalds i Skagen


Historien før Bandets oprindelse redigér

Året var 1943, krigen var slut og en ung 11-årig Dave Superstain tilbragte det meste af sin tid bag disken i Netto på Østervestersøndernørrevang 54 over for det lokale optagelsesstudie. Da larmen ovre på den anden side af gaden blev for meget for Netto's direktør beder han Dave om at undersøge det.

Her stifter Dave bekendtskab med Metallica som på daværende tidspunkt består af Lars Ulrich på elektrisk triangel, James "Hettern" Heeehtfield på Spaden som er den uformelle betegnelse af en skovl, og Ron Mcgovernor som var manager/bassist/groupie og forsyner af nudler til bandet. Dave selv indtog pladsen som bandets altmuligmand.

Bandet begyndte at turnere i det meste af Danmark, men blev alligevel først rigtig populære da de slog Sanne Salomonsen og hendes all star band ved en heftig Konkurrence der foregik på Møns klint.

Desværre [1] følte bandet sig nød til at skille sig af med Ron som bagefter indtog et job som musikunderviser ved Tarm højskole. Metallica fik aldrig rigtigt nogen ny bassist og snart var bandet ved at være på fallitens rand.

Koncertpengene forsvandt hurtigt på grund af James vilde og utallige MMS beskeder som hans mor bad ham om at sende til hende hver dag. Triangelen blev også for meget for Lars og til sidst fik han robot-arm, det endte desværre med at James måtte skyde lars (Lang historie). Lars overleved men fik amputeret armen og benet da han faldt og slog sit knæ i samme ulykke. Lars sagsøgte james og endte med at vinde 23 kroner som eftersigende stadig ligger i Lars' sparebøsse.

Dave fik også sparket af uforklarelige grunde. Derefter valgte James et helt nyt line-up som bestod af den Wah-Wah fanatiske Kirk Hummpett og Den evindeligt korthårede Jason Newkid. James påtog sig selv rollen som trommeslager og sanger.


Megadeth's oprindelse redigér

30px-Cquote1 svg Det skulle rigtigt havde været "megadeath". 30px-Cquote2 svg
Carl-Mar Møller om sit seneste samleje.


Dave var pissesur for at sige det kort sagt[2]. Dave fik hurtigt et slæng af sin nærmeste familie medlemmer til at joine ham i sin mission om at udrydde James Heeehtfield.

Med ham fik han den lidt for lækre David Ellefson (bass (skruet ned)) som til denne dag idag beregnes for at være homoseksuel, Den lidt for utaknemmelige Marty Freudman (geddar) som absolut skulle have mindst 2 soloer på hvert album, og til sidst den venlige Nick Mensa som fik en plads bag trommerne.

Der gik dog ikke lang tid inden at problemerne regnede ned over Megadeth. Marty Freudman blev beskyldt af Billy Ray Cyrus for at have stjålet de guitar soloer som skulle have været med på hans datters debut-album. Nick Mensa blev sagsøgt grundet hans efternavn som mindede lidt for meget om den engelske forening ved samme navn, og David Ellefson tog hver anden uge på en 4 ugers rejse til Bahamas, Hvilket vil sige at efter 10 uger når de andre var færdige med optagelserne, ville David Ellefson først kunne optage 20 uger efter.

I et raseri hvor at ventetiden blev for lang prøvede Dave forgæves at skærre sin hånd af, hvilket resulterede i at resten af hans band forlod ham i varehuset på Bornholm de optog i, efter at de havde ringet til ambulancen.

Dave fortsatte sin karriere som solist, dog stadig under navnet "Megadeth". Et nyt album blev hurtigt udgivet cirka 4 fuldmåner senere. "pancakes are my business...and business is good" blev ikke betragtet som en kommerciel success. Faktisk blev albumet købt af vrede fans som trådte på dem så snart de kom ud af 7-eleven igen. Megadeth var blevet slået af Metallica og deres første album. "Dræb dem alle"


Fortsættelsen redigér

30px-Cquote1 svg Det var et usædvandeligt dårligt album". 30px-Cquote2 svg
Huxi bach om Pancakes is my business.


30px-Cquote1 svg Fantastisk artwork. JEG ELSKER DET!". 30px-Cquote2 svg
Leonardo Da'vinci om Selvsamme album.


Trods den fantasisk dårlige reklame som albummet havde givet ville Dave nå til tops, og hyrede et big band til at hjælpe ham. Koncerterne startede på de små scener som for eksempel ude i hans forhave på Rattatouievej 21 hvor hans familie på 12 personer så på og optog det hele på et gammelt video kammera. Under selvsamme koncert omkom hans far af koldtbrand i testiklerne, og showet blev afsluttet.

Koncerterne blev større og større og Megadeth hittede toppen af poppen da de spillede en støtte koncert for Thomas Eye ude foran den tilsandede kirke som havde været et godt spillested for andre bands som for eksempel Rød (og lidt grøn indeni) varme pebberbøsser, The bootles, Den grønne dag og Metallica. Thomas Eye blev gudfar til Dave Superstain og tilbød at flyve med ham og optræde verden rundt, på den lille præmise at Thomas fik 93% af alle inkomster og at Megadeth betalte 93% af alle udgifter.

Megadeth separede senere med Thomas Eye da Dave fandt ham i en seng på et hotelværelse med Preben Kristensen. Dave udbrød af raseri og splittede hotelværelset, Thomas og Preben ad. Politiet ankom cirka 6 donuts senere og fandt ligene. Mysteriet om hvad der helt præcist skete er stadig lidt uklart, selvom håbet er stort da man 5 timer senere fandt Anders Bircow bagbundet levende inde i et skab.

Megadeth fik en pladekontrakt med Skjalm-Records og udgav et par timer senere (53 for at være helt præcis) en kæmpeplade bestående af 45 sange, alle på den uhyre lange afspilningstid 32 sekunder. Albumet kom til at hedde "Fred sælger, Men hvem helvede vil købe lortet når de koster 75 kroner literen. Albummet blev en komerciel success og Megadeth gik i studiet igen uden at spille en eneste koncert. En live dvd blev dog filmet i studiet til ære for Nataschas tragiske album der udkom kort før.

Megadeth fortsatte så at sige op ad musikens lyserøde rangliste, og et par vintre senere blev albumet "Bussemand Illustrated" udgivet på vinyl. Trods det fantastiske album Omkom Dave Superstain ude på et toilet 4 timer efter et pressemøde om albumet. Dave skulle eftersigende have spist/drukket 7 disney shampoo flasker i et forsøg på at gro hår på den måne som han allerede næsten havde fået.

ÅÅÅÅÅÅÅÅØÅÅÅ

Billedet her blev brugt til Bussemand Illustrated. Billedet har været eftertanke stof fra en gammel episode hvor Dave pillede en bussemand ud af næsen ved spisebordet. Skeletet skulle siges at være et tribute til Dave's far som omkom under en Megadeth koncert. Menneskerne i bagrunden siges at være irrelevante, men efter påliderlige kilder skulle de repræsentere familiemedlemmerne under samme koncert som det tragiske dødsfald.

Efter omtrent 7 timer blev Dave vækket igen. Dave kaldte til band møde, og her aftalte de at det var på tide at holde en pause. Big bandet var skuffede men hvad kunne de gøre. (desuden skulle de også snart til at spille for TV9's program "så det synger"). Det var en grum tid og stoffer og alkohold blev en del af Dave's hverdag. Indtil han til sidst fik nok og kaldte bandet sammen igen. Dave blev senere sagsøgt af Mikael Carrøe for at have stjålet big bandet mens de spillede for TV9. Dave betalte et helt beløb på 60 kroner (kontant) og så var problemet løst.


Et sidste album? redigér

30px-Cquote1 svg Det er sådan et spil der giver mig lyst til at starte med at indtage Alaska". 30px-Cquote2 svg
Ivrig Risk spiller om Risk (Albummet).


Dave og de andre vendte tilbage til studiet inde på Amalienborg og begyndte at indspille hele 9 sange som var blevet skrevet helt tilbage til Dave's tid i Metallica. Albummet kom til at hedde Risk og fortalte også en del om hvordan man vandt et spil risk, Hvordan man indtog Peru hvis der var 3 artilleribrikker og om genudgivelsen i Ringenes herre og Star-Wars format. Albummet blev også en lyttersucces og for første gang nogensinde blev en af deres sange spillet på TV. "Tre ryk og en omrokering" blev vist på MTV en stille sommeraften klokken 22.30

Desværre blev der langet seriøse verballe knytnæver ud da Megadeth blev sagsøgt af Hasbro gaming (Som vistnok var under ledelse af Lars Ulrich på det tidspunkt)

Dave rullede sig som regelt i penge, men denne gang lød bøden på at have brugt et brætspil som album navn på hele 700 amerikanske kroner. Alting gik galt. Dave begyndte at tage stofer, alkohol og babyshampoo igen, big bandet vendte tilbage til "så det synger", selv den royalle familie slog hånden af ham og smed ham ud af studiet i Amalienborg. Dave begyndte derefter at arbejde som bankmand i sønderjyske bank.

Et par år senere kom miraklerne tilbage. Dave blev genkendt af Rasmus Seebach og fik tilbudet om at starte Megadeth igen med et helt nyt lineup. Det nye lineup bestod af Dave selv, Rasmus på trommer, Ringo Starrrrr på bass guitar og Kurt cobain på anden guitar. Efter en fejde mellem Dave og Kurt blev kurt fyret og erstatted af Michael Meyyerheim. Fyringen tog rimeligt hårdt på kurt, og ingen ved hvad han laver idag. Selvom rygterne går at han enten er død, eler arbejder som backstage manager på Skanderborg festival.

Ifølge pålidelige kilder er Megadeth i gang med deres femte studie album, som skulle udkomme om et par år. Dave har selv sagt at der ikke bliver nogen koncerter indtil da.

Tom og jerry

Album cover på Risk. Albummet skulle efter sigende havde været brugt til en filmatisering af Tom og Jerry, men grundet manglende produktionspenge blev filmen lukket og albumcovered blev ændret.


Fejde med Metallica redigér

30px-Cquote1 svg Jeg har spurgt om han ville være med igen, men han afslog". 30px-Cquote2 svg
Michael schøt om Lasse Rimmer's manglende optræden på Live fra bremen.


30px-Cquote1 svg Kan vi alle sammen ikke bare være venner". 30px-Cquote2 svg
En fredsfyldt John Lennon om Slagsmålet mellem Dave og Lars inde i Bilka ved toiletpapir afdelingen .


30px-Cquote1 svg Jeg skylder ham ikke en skid". 30px-Cquote2 svg
Dave Superstain om Lars Ulrich's kogte nudler som han delte med Dave og resten af bandet en varm vinterdag i 1943.


30px-Cquote1 svg Alle kan da læse op fra en børnebog mens nogle andre spiller musik". 30px-Cquote2 svg
Dave Superstain om Lulu.


Selvom Megadeth er kommet helt op på siden af Metallica hvad angår popularitet, er Dave stadig tørstig efter hævn over sine største fjender Lars Ulrich og James Heeehtfield. Ukendte vidner har flere gange rapporteret om slagsmål nede ved isenkrammeren hvor 2 langhåret personer eftersigende skulle have begyndt at tæve hinanden med en fluesmækker og en eva trio gryde hver.

Selvom kampen tages op nede i de lokale butikker kan stjernerne heller ikke dy sig for at irritere hinanden på scenerne. Under en heftig konkurence nede på døgneren omme bag ved slikafdelingen har bandet flere gange kommet op og toppes. Det skete også engang da Megadeth spillede på Reading (Temmelig nedern koncert sted) at James Heeehtfield kom op og hældte en gryderet med ekstra parmesan ost ud over Dave. Dave bevaret roen og løb efter James, helt ud til manchester hvor det siges de begge blev stoppet for for hurtigt kørsel og blev arrestered. Kampen fortsatte inde i politibilen.

Kampen har også fundet sted over begge bands albums. Rumvæsnet på "Bussemand Illustrated" skulle ifølge Dave være en komplet genskabning af Lars Ulrich. Metallica har svaret igen ved at informere fans om at hvis man holdte "The Black Album" op foran solen skulle man kunne se et nøgenbillede af Dave. Sangene har heller ikke været helt rene. På singlen "En kæmpe Snotter" skulle en skjult sang "Idiot" være på. Sangen varer 30 minuter og er en instrumental. Dave Mustaine har sagt at sangen skulle være dedikered til James Heeehtfield.

Dethnoterredigér

  1. Grundet manglende oplysninger om hvor de store nuddel-forsyninger kom fra.
  2. selvom røvsur ville havde været kortere.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.