FANDOM


MartinHenriksenForTyk

Martin er ofte for tyk til at passe normale str. i jakkesæt. Her ses han forsøge på at klemme sig ned i ét af dem hjemme i naboen Johnny's hyggelige baghave.

Opvækst redigér

Som en kombination af dumhed, mangel på omsorg og at Martin's forældre i øvrigt hellere ville have haft en lille negerdreng, ender stakkels Martin med at melde sig ind i Dansk Folkeparti.

Martin blev (som så mange andre fede idioter op gennem 90'erne) drillet i skolen, da man (heller ikke dengang) ikke gik politisk til værks mod mobning når folk var svært overvægtige.

Martins store idol er naturligvis ingen andre end Pia Kjærsgaard, selvom han i de senere år (på trods af mest at have hang til små drenge i stramme uniformer) måske alligevel har en enkelt plakat eller to hængende med Inger Støjberg. Det skal måske også lige nævnes i samme ombæring at Martin, til stor forskel fra alle andre, stort set aldrig har interesseret sig for Hende den lækre fra parallelklassen.

MartinHenriksenGrisevagt

Helt på linje med Peter Christensen og Grisevagterne fra StarWars, besidder Martin samme lave IQ (og ansigtsudtryk).

Martins IQ redigér

Martin ser sig selv som værende et slags übermensch.. et udtryk han engang har læst som blind passager på et lokum i toget, på vej op gennem Tyskland som resultat af at han missede flyveren hjem fra skoleturen til Tyrkiet i 8. klasse (dybest set fordi han ikke havde lært klokken endnu og kom for sent i lufthavnen). Martin har altså ikke bare miss'et bussen i sit liv, det forholder sig i øvrigt ligeledes for de fleste andre transportformer såsom; Fly, helikopter (kunne ikke løfte ham), tankskib, knallert og et (knækket) seg-board.

Martin har dog heldigvis nogle venner der er på samme niveau som ham selv (se billedet). Både grisevagterne og Peter Christensen mener dog at de hver især er klogere end både Martin Henriksen og fem syriske bådflygtninge tilsammen, hvilket vidner om at de faktisk passer meget godt på IQ-skalaen omkring 30-40 stykker.

Ej heller har det været nødvendigt for Martin at tage en studentereksamen, da man ikke behøver den slags for at blive politisk aktiv[1].

MartinSpillerZombie

Martin har stor erfaring som skuespiller, da han tidligere har lavet mange propagandafilm for DF.

Martin går til filmen redigér

Martin har altid haft en drøm om at fremstå som udødelig ift. sine andre politiske kolleger, og derfor er han gået til filmen, ganske ligesom andre underudviklede diktatorer før ham. Dog har han haft meget svært ved at huske sine replikker, og derfor spiller han for det meste zombie i stedet da det er det nemmeste. Endvidere har Martin modtaget mange priser såsom Oscars og lign. for "Best facial expression actor in role of an undead idiot", og grundet der er så ringe konkurrence til netop denne titel, er Martin og hans far og mor efterhånden ved at drunkne i dumme statuetter hjemme i dagligstuen.

Resultatet er blevet, at Martin's nabo Johnny har foreslået at de sammen bygger et hegn af alle de trofæer som Martin ikke har plads til - de mangler dog at blive enige om hvor hegnet skal afskærme mest for flygtningestrømme og næsvise journalister. På et tidspunkt har det endda været oppe at vende om der overhovedet skulle være en dør i hegnet, men Martin og hans nabo mangler stadig at opnå enighed herom.

Martin modtager i øvrigt rigtigt mange tilbud om at optræde i rollen som zombie, men takker pænt nej til 3 ud af 4 instruktører, da han mener at se de ikke er 100% rene i huden. På spørgsmålet om hvorvidt Martin mener at zombier har uren hud, svarer han noget i retning af "MmmmMMmmm..MMMM!!!".

Martins helt store drøm er dog at få skrabet penge nok sammen til et Georg-kostume, men dette har dog rigtigt lange udsigter.


Fremmedhadske referencer redigér

  1. Se bare f.eks. på Adolf Hitler, Inger Støjberg og Lars Tyndskid.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.