FANDOM


Marsvinet er et dyr, man ikke kan spise uden asparges til. Det er naturligvis i tæt familie med et vortesvin, og generelt bare alle andre ord der ender på svin.

Marsvinet er også et populært TV-redskab, som TV2-Zulu bruger i bedste godzilla-manér, når de skal annoncere et skifte mellem program og reklamer.

Arter og adfærdredigér

Der er meget forskelligartede opfattelser af marsvinets iboende karakter i filosofisk forstand (efter Hegel). Ifølge fænomenologien vil dyrets iboende væsen blive materialiseret efter dets sande karakter (Der dinge in sich). Eksempelvis er Satan ond, og derfor ligner han en rød ged, der har ild i røven. Disse marsvinsarter er mest populære på Wikipedia:

  • Et kæledyrsmarsvin er et lille gnaverdyr, der ligner en hamster. Mange piger har haft et som kæledyr. Mange drenge har også haft et indviklet i gaffa-tape eller hængt det ned fra taget på Rundetårn
  • Et havdyrsmarsvin, (ligner utrolig meget en delfin) er en lille hvalfisk, som man i mange år myrdede for sjov... Indtil det ikke var sjovt længere. Så stoppede man, indtil man begyndte igen.
  • En vin fra Mars, heraf navnet Marsvin.

Adfærdredigér

Afhængig af hvilken dyreskikkelse marsvinet har, når man møder det, kan man derfor indstille sig på en af følgende filosofiske oplevelser:

1. Noget med kælleri og sex
2. Noget med død og vold
3. Noget meget mærkeligt, men måske kan anvendes som bacon

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.